Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit akarhat?
Figyelt kérdés
Szeptemberbe elkezdtem beszélgetni az osztálytársammal akibe már eléggé régóta szerelmes vagyok, gondoltam megteszem az első lépést. Októberbe én szerelmet valottam neki, ő egy fura indokkal lekoptatott. Utána rá 1-2 hétre észrevettem hogy néz,mindig próbál a közelembe lenni stb. Aztán chatelés közbe is elkezdett udvarolni: nagyon szép vagy stb. Aztán megkérdezte tőlem hogy haza kísérhet e engem minden délután. Most akkor mit akarhat?2021. márc. 22. 20:31
2/6 anonim válasza:
Szerelmes beléd, ez egyértelmű! Ha még mindig szerelmes vagy belé feltétlenül mondd el! (Sok sikert!)
3/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, még mindig szerelmes vagyok belé. De miért gondolhatta meg magát?
2021. márc. 23. 15:50
4/6 anonim válasza:
Jobban megfigyelt és rájött, hogy rosszul tette, amikor fura indokkal (megírhattad volna!) lekoptatott. Ki akarja javítani a tévedését. Véletlenül nem épp egy kapcsolata szakadt meg?
5/6 anonim válasza:
1 .Lehet mostanra jött meg a bátorsága...
2. Lehet könnyű prédának tekint...
3. Lehet rájött h butaság volt a fura indok...
6/6 A kérdező kommentje:
4-es. Az indok az volt hogy túl sok foci edzése van és nem ér rá. És nem volt még kapcsolata.
2021. márc. 24. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!