Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
188 cm-es férfi "túl alacsonynak" számít a lányok szerint?
17 évesen az elég sok xd
a meme szerint 183tól ideális.
(bár ha engem kerdel, nekem elég a 172 is, csak magasabb legyen 163nál)
19l
Hát nekem 188cm már túl magas is mivel 158cm vagyok😅 barátom 184cm és így is nagy talpu cipőben pipiskednem kell hogy puszit tudjak neki adni
Anyukádéknak meg nincs igaza, fogsz találni egy szép lányt akinek bőven elég lesz az hogy 188cm vagy!😌
188 cm a párom és itt Magyarországon az emberek többségénél magasabb. Igen, akad azért nála nagyobb valaki is, de nem mindig mindenhol, mint ahogy ez mondjuk egy 175-180 cm-es férfi esetében elmondható. Apád nagyon el van tévedve.
Egyébként meg nem kellett volna (hozzá képest) törpe nőt elvennie ennyi erővel.
Apropó, ha anyád már ilyen undorító szajha módjára adja elő magát (már bocsánat, nem szoktam más édesanyjáról így nyilatkozni, de a tied nem érdemel mást azok alapján, amiket írsz róla), ő hány cm is? Csak nem valami 160-170 cm-es, netán alacsonyabb törpe?
Kérdező! Akkor mit szóljon egy olyan férfi aki 170
magas? Őt nem csak a családtagjai bántalmazzák. Szemtanúja voltam többször is hasonlónak.
Úristen, jó kis bántalmazó szüleid vannak!
A férjem 188, én vagyok 185 és nagyon-nagyon kényelmes így. Biztosan nem választanék 2 méteres ürgét és azokon is csodálkozom, akik alacsonyként választanak sokkal magasabb pasikat, mert teljesen elvész az intimitás egy jó része. Nem lehet megpuszilni azt normálisan, akinek a melléig se érek, nem lehet az arcához, nyakához bújni állva. Persze mondják, hogy ágyban elvész a különbség, de az életünk jó részét azért nem ágyban töltjük. Én alacsonyabbakkal is összejöttem korábban, a legalacsonyabb pasim 10 cm-vel volt nálam alacsonyabb, viszont nagyon humoros és kreatív pasi volt, kit érdekelt, hogy alacsonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!