Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szexuálisan bejön ha szőrös a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jeverezi kérdése:

Szexuálisan bejön ha szőrös a pasi hónalja?

Figyelt kérdés
Egyre többször látom hogy nem vágják le a férfiak a honaljukrol a szőrt. Ez most az új trendi?
2021. jún. 5. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de engem nem zavar még ápolt.
2021. jún. 5. 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Én nagyon régóta borotválom, ha b*zis egyesek szerint, ha nem. Még vagy 12-14 év körül lehettem, amikor trikóban fociztam és alig mertem fölemelni a kezeim amikor bedobtam a labdát mert szőrös volt, akkor úgy voltam vele hogy jobb ha borotválva van, persze sokaknak látok szőröset, de nekem így tetszik, aztán vagy elfogadja a majdani barátnőm, vagy nem :)
2021. jún. 5. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Ha ápolt, akkor nem zavar, bár én csupasz-párti vagyok.
2021. jún. 5. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

(F)

Szerintem férfiaknál elég hülyén tud kinézni a csupasz test és hónalj, ha csak nem modell vagy valami.

Én rövidre szoktam nyírni, hogy azért mégis legyen valami, meg nézzen is ki valahogy. Plusz szőrös a melkasom és szakállam is van, így végkép hülyén nézne ki a csupasz hónalj. Borotválni/gyantázni az egész testet férfiként (mint mondtam, ha nem vagy modell) meg tényleg gyerekes vagy homár stílus. :D

2021. jún. 5. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Én szexuálisan sosem gondoltam a hónaljszőrre. Mármint, sose érdekelt, ha szőrős, ha borotvált, engem nem érdekelt :D
2021. jún. 5. 18:59
 6/6 anonim ***** válasza:
59%

Engem ne érdekel, ha mindenki melegnek gondol, de utálom a szőrt, mind magamon, mind egy lányon! :D

Így mindig leszedem, mindenhol!

2021. jún. 5. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!