Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a fiatalabb fiúk?
Figyelt kérdés
2-3 év korkülönbség számotokra mennyire vonzó?2021. jún. 1. 21:47
3/12 anonim válasza:
Soha nem jönnék össze fiatalabbal, még velem egy időssel se nagyon... inkább 2-4 évvel idősebb az ideális. De persze másnak lehet, hogy tetszenek a fiatalabbak.
4/12 anonim válasza:
Írd ki úgy a kérdést, h lányok összejönnétek e idősebb férfival. Akkor előjön a sok lány, aki fiatalabbal akar. Mindig az ellenkezőjét kérdezd annak, amit akarsz.
5/12 anonim válasza:
Alapjáraton nincs problémám az olyan kapcsolatokkal, ahol a lány az idősebb, de tudván, hogy 16 vagyok, nehéz lenne magamat elképzelni egy 13-14 éves fiúval. Nem is menne. Szóval most jelen pillanatban nem, később, ha úgy alakul simán.
6/12 anonim válasza:
Egy röpke dugásra esetleg, de kapcsolatra semmiképp.
7/12 anonim válasza:
Nem. Nem hiszem, hogy ugyanazok a dolgok érdekelnek. Plusz nem akarom neki meg a haverjainak én venni a piát.
8/12 anonim válasza:
Nem. Csakis idősebbel. És a csak pár évvel idősebb még kb ugyanaz a kategória mint én.
9/12 anonim válasza:
ha már korkülönbség akkor inkább legyen 2-3 évvel idősebb, a fiúk amúgy is később érnek
10/12 anonim válasza:
Kifejezetten taszító, még velem egyidőssel sem jönnék össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!