Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem merem bemutatni a fiúmat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem bemutatni a fiúmat otthon:D más is volt ezzel így? Hogy reagáltak rá?

Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 08:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mered?
2021. máj. 30. 10:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, kinosnak érzem ezt a szituációt
2021. máj. 30. 10:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2021. máj. 30. 11:44
 4/6 A kérdező kommentje:
2 hónapja
2021. máj. 30. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mered bemutatni, vard ki mig a szuleid meglatnak vele, aztan ok lesznek kivancsiak ra :)
2021. máj. 31. 14:21
 6/6 anonim válasza:
100%

Ha nem mered igazából nem kötelező, rajtad múlik meddig vársz.

Az 5-ösnek részben igaza van, de szerintem jobb, ha tőled tudják meg, mint máshonnan (mert az is simán előfordulhat, hogy ismerősök meglátnak utcán és rákérdeznek szüleidnél)

Az életben sok "ciki" szitu van, de egyszer túl kell rajtuk esni, vagy a lakodalom előtt egy nappal szeretnéd nekik elmondani... (ezt az utolsót ne vedd komolyan csak nyomatékosítani akartam, amit leírtam)

2021. máj. 31. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!