Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Március elején szakítottam barátnőmmel, főleg ebben a nagy bezártság idején. Valamennyire nagy nehezen kivertem őt a fejemből, de mostanában erőteljesen foglalkoztat ő. Lényeg a kapcsolat vége fele, a COVID-ra hivatkozza azt mondta hogy nem bírja a kapcsolatot, és emiatt se tud nagyon velem foglalkozni, és szerintem nem volt akkor érett egy ilyenhez.

Úgy is vége lesz ennek a COVID helyzetnek, és egyre többször foglalkoztat az hogy lehet szeretem még, meg ilyenek stb stb. Mit tegyek? Barátaim azt mondták ne hogy ráírjak felejtsem el őt egy életre és lépjek túl rajta vagy mit tegyek? Btw szeretek adni embereknek második esélyt.

2021. máj. 29. 23:33
A kérdező szavazást indított:
Hallgas a barátaidra, nehogy rá írj lesz másik
Adj még egy esélyt lehet másabb lesz ezután
Írj rá aztán ha ugyanazt látod mint múltkor hagyd a f...
Tapasztalatból mondom írj rá
Tapasztalatból mondom nehogy rá írj
21 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
37%
Tehát az exed, exhez pedig nem megyünk vissza.
2021. máj. 29. 23:36
 2/2 A kérdező kommentje:
A többségre kellet volna hallgatnom még is rá írtam, gondoltam mi lehet. Most már tényleg nem fogunk szóba állni egymással, ugyan is most az volt hogy megint nem tudd oda figyelni másra, a barátságot egyenragúan kezelte a párkapcsolattal. Nagy hiba volt! De szerencsére van alakulóban egy másik szóval, nincsen para.
2021. jún. 11. 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!