Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit veszítek, ha elhívom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit veszítek, ha elhívom találkozni azt a srácot akinek bejövök?

Figyelt kérdés

Szerintem egyértelmű jeleket ad, vagy legalábbis én azt szűrtem le belőle, hogy bejövök neki. Tudni kell róla, hogy azért éretlen és nem lehet kontrollálni, viszont nagyon kedves fiú és tud jó társaság is lenni. 🙂 Egyszer már leírtam, hogy nekem nem jön be, és mielőtt jönnének azok a válaszok, hogy akkor miért akarom elhívni találkozni, azért mert meg szeretném tudni, hogy mit is érez valójában. Kompetencia mérésen is sokat súgott és mindig néz. 🧐 Mi történik, ha elhívom találkozni? Miről beszélgessünk? Milyen program lenne ideális erre az alkalomra? Szűkek a lehetőségek, kisvárosban lakunk.. 😊

Mindenkinek köszi a segítséget! ❤

2021. máj. 28. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát vagy elmegy vagy nem,de egyébként k..va mindegy ha férfiból van elfog menni,ha egy nő hív egy férfit találkozni sokkal nagyobb az esélye hogy történik is valami.

Legtöbb férfit nem ostromolnak egyszerre 200-an egy randiért (enyhe túlzás) úgy mint ahogy nőknél van.

Szóval elfog menni.

2021. máj. 28. 22:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Várjá má, most bejön neked ez a srác vagy nem jön be? Akarsz tőle valamit vagy nem akarsz? Mert ha nem, akkor fölöslegesen ne hülyítsd csak azért, mert te tudni akarod, beléd van-e bolondulva..
2021. máj. 28. 22:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Manapság az egy elég egyértelmű jel, ha egy lány hív el egy fiút valahová. Ez általában arra utal, hogy a lány már annyira szerelmes, hogy nem bírja tovább. Veled nem ez a helyzet, úgyhogy ne kelts feleslegesen reményt a fiúban.
2021. máj. 29. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!