Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ráírjak és elmenjek vele...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak és elmenjek vele találkozni?

Figyelt kérdés
A volt barátom rám írt, hogy rég dumáltunk meg minden és, hogy egyik nap látott és gondolta rám ír. Aztán megkérdezte mi a helyzet velem én elmondtam megkérdeztem, hogy vele mi van és utána mondta, hogy elmegy sétálni és ha gondolom mehetek én is. Mindig szokott menni mert ilyenkor kitudja szellőztetni a fejét, és azt mondtam, hogy nem mert tesóimmal épp játszunk de jó sétát. Most viszont úgy érzem hogy elkellett volna mennem, és gondolkozok rajta, hogy ráírok és megkérdezem áll-e még a meghívás, viszont nem akarok hülyét csinálni magamból. Tehát azt szeretném kérdezni hogy írjak e neki és hogy nem lenne e túl fura!

2020. máj. 19. 11:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha már nincs semmi köztetek csak tényleges barátság, akkor na.. miért ne?

Írj rá

2020. máj. 19. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Én a helyedben nem írnék, nem is találkoznék vele. Én is az exeimmel mindegyikkel megszakítottam minden kapcsolatot. Látni se bírnám őket. Persze, ez én vagyok, de én a helyedben hagynám inkább.
2020. máj. 19. 15:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom ráírtál-e már, de ha még nem semmiképp se tedd. Tényleg. Volt oka hogy szakítottatok és tök fölösleges, hogy találkozzatok, mert úgyse fogsz tudni nem úgy tekinteni rá. Az a baj, hogy az utolsó napokban/hetekben hiába vagy tisztában vele hogy mik az alapvető buktatói a kapcsolatotoknak, amik miatt tudod hogy az egész halálra van ítélve, amikor már szakítottatok és vége, akkor beindul valami hülye nosztalgia érzés, amitől arra gondolsz hogy mégse volt az annyira rossz és hát olyan jól kijottetek akkor nyugodtan dumalhatsz vele, az még nem jelent semmit. NEM! Soha ne tedd ezt, tényleg. Egyszer elmész vele sétálni és utána már nem tudsz kiszállni az egészből és megint végigmész ugyanazon a szron, amin egyszer már végigszenvedted magad és a végén ott állsz hogy hogy lehettél ennyire sötét amikor mindez egyszer már megtörtént veled. Kérlek higgy nekem, mert tapasztalatból beszélek, és félek hogy veled se lesz másképp.
2020. máj. 30. 01:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Na? Elmentél vele sétálni?
2020. jún. 14. 21:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem mentem el végül, megbántam volna utólag.
2020. júl. 10. 16:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!