Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác már régebb óta ismerem személyesen nem csak látásból szimpatikus volt és egy idő után úgy gondoltam bekövettem instagramon neki privát volt az oldala és egy nap után feloldta de közben láttam ,hogy amíg engem nem oldott fel más embereket feloldott... Nem követett vissza amúgy és hát most így úgy érzem ,hogy abszólut már semmi esélyem te szerintetek van valami remény még ebben?

2021. máj. 23. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenekkel nem foglalkoznék a helyedben, nincs sok értelme. Élőben nem tudsz vele beszélni? Vagy akár instán írni neki, hogy rég láttátok egymást, van-e kedve találkozni.
2021. máj. 23. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak nem tudja ki vagy. Mert én a privát oldalamon csak olyanokat igazolok vissza akiket ismerek.
2021. máj. 23. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem engedélyezi, hogy bekövethesd instán a privát profilját, ergó nem tudsz neki üzenetet írni.

Keresd fel a facebook profilján, ott még random ismeretlen is tud üzenetet írni.

2021. máj. 24. 00:15
 4/4 anonim válasza:
Hat manapsag szerintem, ha instan ismerkedesrol van szo az teljesen levagos. Ha szinpatikus lennel neki vissza kovetett volna
2021. máj. 26. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!