Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Fiú barátom elég érdekesen kezdett el viselkedni velem. Egyszer 2 hetet hiányoztam a suliból, de az 1. hét után be kellett vinnem valamit, ő pedig megkérdezte tőlem, hogy mikor megyek már vissza. Egy csapatmunkában vettek részt, ő pedig mondta hogy de legyek már vele egy csapatban. Suliválasztáskor szintén kérlelt, hogy gyerünk egy helyre. Mikor elestem, odajött hozzák beszélgetni. Volt hogy a terembe úgy jött be hogy kérdezte a többieket hogy hol vagyok.
16/L
Szerintem nem olyan biztos. Nekem is vannak fiú barátaim. Ennél nagyobb dolgokat csinálnak, de nem hiszem hogy tetszenék nekik. Az egyik például legtöbbször elém jön a suli elé, mert nem egy helyre járunk, találkozunk mindig, mindig itt volt mellettem, meg szíveket küldd, de ez még semmi szerintem. A másikkal egy osztályba járunk, majdnem mindig együtt vagy, ő is szívezik, meg nagyon rendes, de nekem van már kiszemeltem, ezt ők is tudják. Igaz teljes szívükből gyűlölik őt, de néha még én is szoktam, úgyhogy :D
Lehet hogy tetszel neki, de nem biztos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!