Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
Vannak, akik azonnal, vannak, akik egy évet is várnak, főleg ha valamelyik fél szűz még. Nincs erre általános szabály, nektek kell érezni.
2/10 anonim válasza:
Mi mindketten szűzek voltunk és kicsit több mint egy év után.
16/l és 17/f
3/10 anonim válasza:
Az egyesnek teljesen igaza van. Mi egyébként 10 hónap után csináltuk és azt remélem, hogy így hogy ennyit vártunk, sokáig megleszünk egymásnak. Ha lehet saját véleményem, akkor én azt mondom, hogy nem jó ha a pár azonnal csinálja, minimim 2 hónapnak el kéne telnie. Számomra a 10 hónap sok idő volt, de egyébként nem bántam meg hogy ennyit vártam.
18f 17l
4/10 anonim válasza:
Mi elég korán kezdtük, kb. 3 hónap után feküdtünk le először.
17/l 19/f
6/10 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon egyén függő, de szerintem jó ha eltelik min. 3 hónap. (nálunk is annyi volt)
7/10 anonim válasza:
Három hét után történt meg. Akkor voltam 19, párom 14. 29 éve együtt.
8/10 anonim válasza:
Mi 3 hónapja ismertük egymást, 1 hónapja voltunk együtt. 20/L
9/10 anonim válasza:
Mi még nem voltunk együtt, mikor szexeltünk. :D Egyéjszakásnak indult, ehhez képest 3 éve együtt vagyunk.
10/10 anonim válasza:
Mi, a párommal 7 hónap után feküdtünk le, mind a ketten szűzek voltunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!