Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen jelek utalnak arra ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelek utalnak arra ha valaki csak lefekudni szeretne velem?

Figyelt kérdés

2021. máj. 20. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

Hát én konkrétan megszoktam mondani.

De jártam már szarul nem mondtam meg,és az első randin előkaptam egy lánynak a farkam...nem azonnal de azért szakított velem.

2021. máj. 20. 19:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én igyekszem olyan lányokkal ismerkedni akikkel nem kell ennyire "túl bonyolítani" a dolgot. Finoman felhozom a témát (na nem ennyire direkten mint az 1-es kollega :D) és ha nyitott a dologra akkor valahogy megpróbáljuk összehozni aztán lesz ami lesz.

Persze az se mindegy hogy péntek este egy szórakozóhelyen megismert csajról van szó vagy kollegínáról. Utóbbinál érthető okokból sokkal "óvatosabban" közeledek.

Magamból és a kortársaimból kiindulva tinikorban minden srác "azt akarja" előbb vagy utóbb. Szerintem keresned kellene egy fiatal felnőtt nőt aki boldog párkapcsolatban él és el tudja mesélni neked a tapasztalatait.

Nekem nagyon úgy tűnik hogy te leginkább attól félsz hogy ki fog használni valaki. Az normális hogy félsz ettől de nem kellene hogy emiatt ne bízz meg senkiben és nem mered magad közelébe engedni a fiúkat.

Keress valamilyen hobbit ahol sok fiatal nő van (pl. tánc) és nyugodtan tudsz erről a témáról beszélgetni valakivel.

Bár jó lenne tudni nagyvonalakban hogy miről van szó mert így nehéz bármi konkrétat mondani.

2021. máj. 20. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:
42%

Sok képet kér, főleg egész alakosat.

Pervezkedik, sokszor a szexrol beszel, stb.

Hamar akar hivni lakasba, kettesben nezni a filmet, stb.

2021. máj. 20. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!