Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Egy 6 hónapos párkapcsolatom van 6 hónapja Nagyon jól megy így meg sosem voltam szerelmes annyira szeretem hogy nem is tudom elmondani többet jelent nekem mindennel! De nem értem mi a baj velem, voltam náluk 10 napot utólag nagyon sok stressz ért ott és valószínűleg depressziós is lettem 10 nap után haza jöttem úgy éreztem jó magamba lenni, megijedtem el kezdtem magamban negatív gondolatokat gyártani hogy mi van ha nem szeretem stb és ez már 2 hete megy és egyszerűen annyira el jutottam ehez a ponthoz hogy egyszerűen nem érzem magam jól vele nem akarok vele találkozni, depressziós idő szakom is van az is rá tesz egy lappatal világi életemben olyan voltam hogy be beszéltem magamnak mindent és el kezdtem ezt gyártani magamnak és egyszerűen annyira elkezdtem ezeket be felé beszélni magamnak hogy rendesen el távolodtam tőle, de ha bele gondolok hogy nélküle az életem síró górcsot kapok olyankor rá jővők hogy mennyire is szeretem mennyire is óra vagyok érte hogy imádom szeretem amikor jó kedvem van akkor érzem hogy szeretem nagyon és hiányzik de amikor rám jön ez a depreszio tünetek akkor üresség et érzek magamban nem érzek semmit senki iránt se a családom iránt semmit sem csak magamban akarok lenni.. És annyira felék hogy el vesztem barátom hogy még ígértem magamnak ha el vesztem én öngyilkos leszel mert nélküle élni nem tudok..Es eszembe jutott ez az el kötelezettség is ez is nagyon bánt..voltam pszichológushoz azt mondta hogy annyira félek hogy elveszitem és annyira fontos nekem hogy alkottam magamnak egy negatív gondolatokkal tele világot ezek az érzések nem igaziak hanem elő térbe helyezem a hamis érzéseket és háttérbe az igazit.. Sokszor amikor jó kedvem van érzem hogy nagyon nagyon szeretem és imádom vele akarok lenni de amikor rossz kedvem van nincs kedvem senkihez semmihez sem.. A pszichológus semmit nem akar segíteni csak hogy hetente egyszer le járjak és el mondjam mi a panasz de tanácsot nem add.Annyirs félek hogy el fogom veszíteni már nem bírom cska jönnek a rossz gondolatok hogy már nem akarok vele lenni stb . Kérlek válaszoljatok lehetséges ilyen hogy ilyen szinten be beszéltem magamnak ezt az egészet?2021. máj. 19. 18:32
1/3 A kérdező kommentje:
És ne haragudjatok hogy össze vissza van az egész csak már annyira nincs kedvem semmihez sem..
2021. máj. 19. 18:33
2/3 anonim válasza:
Szerintem keress egy olyan pszichológust aki komolyan veszi a dolgokat és valóban segíteni szeretne neked. Valószínűleg mindezt bebeszéled magadnak, de a jó pszichológus dolga lenne ezt rendbe hozni. Remélem, hogy majd megoldódik a problémád, jobbulást!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod..Szeretnék is egy normális szakembert, mert ez nem szeretne rajtam segíteni..
2021. máj. 19. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!