Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy elmuljon a szeretetem iránta???
Figyelt kérdés
Van egy lány, akibe már három éve szerelmes vagyok. Nem akartam beleszeretni, mert egyszerűen nem illettem hozzá(én általában nyominger vagyok az osztályba, őt pedig mindenki bírta). Ám fél éve elment az iskolából, mégis nem szűnt meg az érzés, sőt, hiányérzetem volt. Ez az idő tökéletes lett volna hogy elfelejtsem őt, de nem tudom, mert mindig amikor már majdnem elfelejtettem, akkor valamilyen okból rám ír...
Mit tegyek hogy elmuljon a szeretetem???:(
2021. máj. 18. 23:29
2/2 anonim válasza:
Muszaj elengedned mert igy csak terheled a lelkedet. A barataid nem segitettek? A baratok nagy tamaszt tudnak adni es tamogatast
Vagy ha masokkal ismerkedsz, masokra is nyilt vagy.. az nagyon tud segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!