Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha belém szeretett...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha belém szeretett a legjobb fiú barátom?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó fiú barátom, elég bizalmas a viszonyunk, nagyon szeretem. Eddig úgy tűnt, hogy működik ez a barátság, mivel én nem érzek iránta semmit, de azt hiszem, hogy ő kezd belém szeretni.

Félek, mert eddig akárki próbált hozzám közeledni, eltaszítottam magamtól. Nem érdekel a szerelem, egyáltalán nem vágyom rá. Őt pedig túlságosan kedvelem ahhoz, hogy egy esetleges visszautasítás esetén örökre kizárjam az életemből.

Fiúk-lányok, történt már veletek hasonló?

Esetleg vannak konkrét jelek, amik arra utalnak, hogy tényleg érez valamit a másik fél?

Osszátok meg velem a Ti történeteiteket, hátha jutok valamire. Egyelőre csak rettegek attól, hogy az imént leírt szituáció megtörténik. Köszönöm mindenkinek előre is!

2021. máj. 18. 16:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
De ha nem is lennél belé szerelmes, csak azért nem akarod, mert nem vágysz a szerelembe vagy egyáltalán nem tetszik neked a barátod nem mondanád rá ha nem ismernéd hogy jó pasi???...
2021. aug. 8. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!