Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » T nem foglalkoztak azzal hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

T nem foglalkoztak azzal hogy elkapjáktok Covidot ölelés közben?

Figyelt kérdés
Ti
2021. máj. 12. 11:47
 1/9 anonim válasza:
92%
Nem
2021. máj. 12. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Töcskölés közben meg pláne nem érdekel.
2021. máj. 12. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
Nem, már be vagyunk oltva.
2021. máj. 12. 13:28
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem, a családom már oltva, a fiam még pici, mást meg nem ölelgetek.
2021. máj. 12. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Fuuu... Jézusom... 🤦‍♀️
2021. máj. 12. 14:07
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Be vagyok oltva és előtte egy hónappal covidos voltam, szóval duplán védett vagyok, nem érdekel már semmi.
2021. máj. 12. 14:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Talán a párnám nem terjeszti a covod-ot, mást meg nem igen öleltem.

Na de a tegnapi tesztjeim is negatívak, szóval engem még a vírus is elkerül. A családomon kívül csak osztálytársakkal találkoztam érettségik előtt, ott volt 2-3 ölelés és tömörülve beszélgetés de ennyi. Nem félek, az érettségi és a programom miatt van/volt rajtam stressz, hogy végig tudjam csinálni, a covid-tól ilyen szinten nem tartok, természetesen betartom a maszk hordást és többnyire a távolságot is.

2021. máj. 12. 18:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Utoljára november elején találkoztam a barátnőmön kívül más kortárs ismerőssel, akkor egyáltalán nem féltem ettől, de ez ma is így lenne.
2021. máj. 12. 19:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én átestem a Covidon, az egész családom is. Itthon nemigen ölelkezünk, így, mikor valaki baráttal találkozom a rokonaim nélkül (valamiért előttük szégyellem az érzéseimet kimutatni😥), őket szívesen megölelem.

Úgy vagyok vele, hogy, ha hajlandóak velem beszélgetni, sétálgatni mellettem, beltérben, maszk nélkül egy levegőt szívni velem, akkor úgyis kiteszik magukat (és ugyanúgy én is kiteszem magam) egy kockázatnak, hogy megfertőződhetnek, úgyhogy azzal, hogy megölelem őket, nem sokat rontok a dolgokon. Úgyis csak pár másodperc, nem szoktunk percekig sszeragadva lenni.

2021. máj. 15. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!