Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T nem foglalkoztak azzal hogy elkapjáktok Covidot ölelés közben?
Talán a párnám nem terjeszti a covod-ot, mást meg nem igen öleltem.
Na de a tegnapi tesztjeim is negatívak, szóval engem még a vírus is elkerül. A családomon kívül csak osztálytársakkal találkoztam érettségik előtt, ott volt 2-3 ölelés és tömörülve beszélgetés de ennyi. Nem félek, az érettségi és a programom miatt van/volt rajtam stressz, hogy végig tudjam csinálni, a covid-tól ilyen szinten nem tartok, természetesen betartom a maszk hordást és többnyire a távolságot is.
Én átestem a Covidon, az egész családom is. Itthon nemigen ölelkezünk, így, mikor valaki baráttal találkozom a rokonaim nélkül (valamiért előttük szégyellem az érzéseimet kimutatni😥), őket szívesen megölelem.
Úgy vagyok vele, hogy, ha hajlandóak velem beszélgetni, sétálgatni mellettem, beltérben, maszk nélkül egy levegőt szívni velem, akkor úgyis kiteszik magukat (és ugyanúgy én is kiteszem magam) egy kockázatnak, hogy megfertőződhetnek, úgyhogy azzal, hogy megölelem őket, nem sokat rontok a dolgokon. Úgyis csak pár másodperc, nem szoktunk percekig sszeragadva lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!