Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, szerintetek vonzó egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek vonzó egy alábbi fiú?

Figyelt kérdés
17 éves, vicces, kedves, magabiztos, céltudatos, kitartó, testet épít. Célja, hogy dollármilliomos legyen felnőtt korára. Már ennyi idősen egy vállalkozást vezet.

2021. máj. 11. 07:40
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Egy business modelt követek, amit YouTube Automation Systemnek neveznek. A lényeg, hogy sem az arcomat sem a hangomat nem vállalom. A feladatom az, hogy embereknek fizetek, hogy elkészítsék a videót, én pedig csak feltöltöm, optimalizálom és a profitot megtartom. Mivel én nem az időmet dolgoztatom, hanem a pénzemet, ezért ez a tipusú vállalkozás simán felnövelhető annyira, hogy elérjem az első dollármilliómat.
2021. máj. 11. 10:33
 12/33 A kérdező kommentje:
Vannak ismerőseim, akik már kb. három éve ezt csinálják és havi 100.000 Eurós passzív jövedelmük van.
2021. máj. 11. 10:35
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek nem hiszek neked.

Sőt, biztos vagyok benne hogy kissebbségi komplexusod van és kamu ez az egész. 100.000 eurós havi passzív jövedelme szerintem a leghíresebb youtubernek sincs egyébként. De ki lehet számolni melyik partnercég mennyit fizet megtekintésenként.

2021. máj. 11. 10:40
 14/33 A kérdező kommentje:
Hát akkor ne higyj. Nem kell hinnedd nekem. Ha nem értessz a YouTube-hoz, akkor meg ne állíts olyant, hogy nem lehetséges. A YouTubereknek nem csak a partner cégek fizetnek, sőt a legtöbb YouTuber nincs is partnercégnél. A legtöbb pénzt csak simán YouTube-ból T-Series keresi, havi 2,5 millió dollárt(egy csatornából). Szóval a havi 100.000, több csatornából simán elérhető.
2021. máj. 11. 10:50
 15/33 A kérdező kommentje:
Amúgy meg végülis, semmi értelme nem volt annak, hogy feltettem a kérdést: csak annyi, hogy rájöttem, hogy bármilyen vagy, sosem fogsz mindenkinek megfelelni, inkább koncentrálok magamra.
2021. máj. 11. 10:55
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon nem lehet. Amúgy is ezt csinálja Dancsó,de nem lehet ennyit keresni vele. Nem lennél nagy ellenfél,konkurencia neki.
2021. máj. 11. 11:12
 17/33 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy írni nem tanultál meg helyesen,kedves vállalkozó egyén.
2021. máj. 11. 11:13
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Olyan érzésem lett, mint a discord-on egyre gyakrabban felbukkanó mentális betegek sztorijai. Legutóbb az egyik azt mesélte, hogy 12 évesen elhagyta a családját és kivett egy albérletet, 14 évesen szpatja és keféli a szomszéd lányt, és persze egy óriási "hekker", aki tízezer eurókat keres, miközben bármilyen bankot feltör.
2021. máj. 11. 11:28
 19/33 A kérdező kommentje:
:)
2021. máj. 11. 11:55
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

A Youtuber az nem munka,bármennyire is fáj ez az igazság.

Pl.: Istintől egyszer megkérdeztem hogy amúgy egyáltalán dolgozik valamit? Vagy csak játszik egész nap a gép előtt meg zabál..aztán halálra volt sértődve,pedig tényleg ezt csinálja.

2021. máj. 11. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!