Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudnék rájönni?
Figyelt kérdés
Volt egy lány aki egy bulin rámmászott. A buli előtt egy estevel megkérdezte az egyik barátomat hohy en szeretem e ot. A bulin smaroltam vele igazából végig. Most viszont mit tegyek? Honnan tudjam hogy bejovok e neki vagy csak reszegen szeretne smarolni?2021. máj. 10. 22:27
2/8 A kérdező kommentje:
Az nem nagyon kinos?
2021. máj. 10. 22:36
3/8 anonim válasza:
Hát akkor írj rá...azért a nevét csak tudod vagy valami...
4/8 A kérdező kommentje:
Tudom a nevet de szerinted őszinte lesz?
2021. máj. 10. 22:43
5/8 anonim válasza:
Én erre egyenes választ adnék,csak nem hobbiból kap le embereket, valamit biztos érez irántad.
6/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszi!
2021. máj. 10. 22:47
7/8 anonim válasza:
hát velem sokszor volt olyan, hogy olyan palival smároltam aki külsőleg jól nézett ki, belül meg nem.
szóval próbáld meg, ha külsőleg okés voltál akkor hagyd hogy belülről is megismerjen na csumiii
16l
8/8 anonim válasza:
Most tényleg egy buli kavarásból akarsz kapcsolatot?
Jó, nem feltétlen van vele baj de nem feltétlen jelenti azt hogy bejössz neki. Én is szoktam olyan lányokkal smacizni akik csak lány barátaim és nem akarok tőlük semmit csak külsőre b*szhatóak és néha részegen csinálunk ezt azt de ebbe nem kell bele látni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!