Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kellene tennem?
Sziasztok. Ez a legelső kérdésem... nem is húzom tovább a szót. Talán egy hónapja, új iskolába járok. Itt nagyon megtetszett egy fiú. Már írtunk instán, és ott majdnem az összes üzenetem be szivecskézte. Személyesen még nem beszéltem vele, ráadásul ha találkozott a tekintetünk, körülbelül 2 másodperc után, elkapta a tekintetét. Lehetséges, hogy nem vagyok az esete? Vagy...fogalmam sincs. Nem merek vele beszélni, mert a közelében, a torkomban dobog a szívem, és elkezdek dadogni. Valaki tudna segíteni? Teljenes össze vagyok zavarodva.
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Ezt vele beszéld meg, ennyiből még nem szűrhetjük le hogy szerelmes beléd, max kedveli az arcod ha esete vagy, de ne hidegvízzel kezd, most lesz suli ott tudsz vele beszélni(sulin kivül is lehet randi) küldj neki jeleket is
Hajrá tigris
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!