Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szerintetek ezt?
Figyelt kérdés
Oda vagytok az ilyen túl szerelmes fiúkért? Aki bármit megtesz amit a lány kért csak boldog legyetek?2021. máj. 3. 11:49
1/7 anonim válasza:
Ez a fontos hogy bármit megtegyen....
2/7 anonim válasza:
Én n annyira, persze vlmilyen szinte jó, de ha állandóan a, nyakamba lóg, lesi minden kívánságom az sztm elég kiábrándito. Legyen élete, és hagyjon teret nekem..
5/7 anonim válasza:
Az kell h leszard a lányokat. Nem romantikázni meg ilyen butaságok. Ne tegyél már érte bármit sose. Ha hülyeséget kér, oltsd le, hogy mi a f. Hidd el, értékelni fogja h rá mutatsz a hülyeségeire.
7/7 anonim válasza:
Jo kicsit reszlegesen is kifejtem a velemenyem
Szoval SZTEM nagyon aranyos ha valaki ful szerelmes a baratnojebe vagy esetleg kiszemeltjebe es szemely szerint nagyon szeretem ha egy fiu romantikus.
Ha bokolgat felvalalja az erzelmeit hogy belem szerelmes. Ha meg csak a kiszemelt opcioban van akkor elhiv hogy kettesben legyunk es elmondja hogy mit szeretne tolem. Igen ha poenbol bunkozik (ezt nem tudom mashogy kifejezni),vagy kicsit ontelt, kicsit nagykepu az johet de nem arrogans vagy szemetlada mert az mehet a kukaba de azonnal. Meg mindenkinek szuksege van egy kis terre szoval a nagy nyomulas az se jo megha nem lehet lekaparni a masikat az se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!