Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha azzal álmodok akibe szerelmes voltam?
Figyelt kérdés
Most újra vissza jöttek az érzések egy álom miatt...... Az álmomban az volt hogy sétáltam barátnőmmel és ott állt az ismerőseimmel meg a másik barátnőmmel de neki az a lány meg a fiú a testvérei. És mondtam a barátnőmnek hogy forduljunk vissza bepánikoltam teljesen. Mondtam barátnőmnek menyjünk haza had öltözzek át. Ez meg volt, utána annyira emlékszem hogy fent volt nálunk nem volt itthon senki csak én még ő beszélgettünk dolgokról meg ami köztünk volt. Egy ideig játszott velem hülyitett. (Ez nem az álmomban volt,hanem valóban) És utána az álmomban le feküdt az ágyra énis és megölelt puszilgatott.. ennyi volt. Most barátnőmmel kavar😄 és meg is csókolta2021. ápr. 30. 05:40
11/13 A kérdező kommentje:
Ohh dejo továbbra is sok szerencsét kívánok a fiúval❤️
2021. ápr. 30. 13:50
12/13 anonim válasza:
9es válasz..
Ne szidd a válaszolót, nem írtad a nemedet, nem tudtuk hogy lány vagy.
Nem beléd kotni akart,pont ezért ne csinálj ilyet.
8as válaszolóval valahogy egyet kell értenem..
13/13 anonim válasza:
Igazabol ez azt jelenti hogy latod a jovot, ha lesz idod ird mar le a lotto szamokat faszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!