Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ha azzal álmodok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha azzal álmodok akibe szerelmes voltam?

Figyelt kérdés
Most újra vissza jöttek az érzések egy álom miatt...... Az álmomban az volt hogy sétáltam barátnőmmel és ott állt az ismerőseimmel meg a másik barátnőmmel de neki az a lány meg a fiú a testvérei. És mondtam a barátnőmnek hogy forduljunk vissza bepánikoltam teljesen. Mondtam barátnőmnek menyjünk haza had öltözzek át. Ez meg volt, utána annyira emlékszem hogy fent volt nálunk nem volt itthon senki csak én még ő beszélgettünk dolgokról meg ami köztünk volt. Egy ideig játszott velem hülyitett. (Ez nem az álmomban volt,hanem valóban) És utána az álmomban le feküdt az ágyra énis és megölelt puszilgatott.. ennyi volt. Most barátnőmmel kavar😄 és meg is csókolta

2021. ápr. 30. 05:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon összemosódott az álom és valóság. Leírnád igy? :

Álom: ...

Valóság: ...

2021. ápr. 30. 06:41
 2/13 anonim ***** válasza:

Kicsit összeszedetlen,de félig meddig érthető.

Nyilván nem léptél túl rajta,hogy visszajöttek csak úgy az érzések nálad.

Az álom itt semmit sem jelent,ne azzal foglalkozz,hanem próbálj mihamarabb túllépni rajta.

2021. ápr. 30. 07:24
 3/13 A kérdező kommentje:
Ezt az első kommentelőnek: a valóság része csak annyi volt a szövegben hogy játszott az érzéseimmmel, hülyitett. A többi pedig az álom volt
2021. ápr. 30. 08:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
volt merevedésed mikor felébredtél faszi?
2021. ápr. 30. 09:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Humoros vagy
2021. ápr. 30. 09:59
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
nem viccnek szántam joember valoszinuleg annyira ki vagy ehezve az exedre hogy álmodba is őt kurogatod, de lepj tul rajta instan csajozgass es hamar elfelejted
2021. ápr. 30. 10:04
 7/13 A kérdező kommentje:
Hejjjjj ne ide gyere kötekedni amúgy is lány vagyok😂 nagy a pofád úgy látom kivagyok éhezve nyilván azért vagyok ki éhezve mert szerelmes vagyok. Az a felfogás 8eves szinten vagy szerintem szopogasd az ujjadat és feküdj le
2021. ápr. 30. 10:23
 8/13 anonim ***** válasza:
uristen de proli nő lehetsz ha igy beszélsz xdddddddddddddddddddddddddd
2021. ápr. 30. 11:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Úristen te benned pedig egy csepp tisztelet sincsen velem szemben ahoz képest hogy fiuuuvagy😖 gratulálok 💋
2021. ápr. 30. 12:06
 10/13 anonim ***** válasza:
45%

én nagyon szerelmes voltam regebben egy sracba, aki kb amugy a letezesemrol se tudott 😂 aztan napokon keresztul folyamatosan rola almodtam. aztan egyik estre random ramirt azota meg minden fasza 😂

szval lehet tenyleg igaz az a dolog hogy ilyenkor gondol rád az az illető vagy csak bevonzottm vagy nem tudlm

2021. ápr. 30. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!