Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
Már pár éve folyton vele vagyok egy osztályba két három éve vagyok vele jóban de lehet hogy szerelmes lettem belé amúgy fiú én meg lány. Az osztály társam folyton azzal jön hogy ő szeret azért mert folyton piszkál de nem bánt csak meg rúg egy kicsit én meg vissza rúgok és a cuccaim is elveszi de nem zavar. Folyton mosolygok ha ránézek órán ő valahogy mindig akkor fordul felém. De mindegy is. Tehát karantén van és amíg tart folyton azon rágódok hogy szerelmes vagyok e és ő engem szeret e. Szerintetek?
2021. ápr. 27. 18:33
 1/3 A kérdező kommentje:
Bunkozást nem kérek.
2021. ápr. 27. 18:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Tini kapcsolatok rovat.

Én huzgáltam egy lány haját, aki tetszett, meg elloptam a tolltartóját.

Meg egyszer bele is vágtam a hajába ollóval.

De akkoriban még nem tudtam, mi az , hogy szerelem.

2021. ápr. 27. 18:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Bátyjámat egy lány csesztette,verekedtek,lopták egymás dolgait,össze is jöttek.
2021. ápr. 27. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!