Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon hülye voltam, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hülye voltam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nos az egész úgy kezdődött, hogy az egyik évfolyamtársam szerelmet vallott nekem, de én visszautasítottam. Most jöttem rá hogy én szeretem őt, egyébként még ő is szeret engem. Hogy mondjam el neki hogy szeretem, idiótának fog nézni, hogy egyszer elutasítottam aztán meg szerelmet vallok neki. Mi legyen?

2021. ápr. 26. 18:25
 1/7 A kérdező kommentje:
17L
2021. ápr. 26. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
96%

"hülye voltam, szeretlek"

Bonyolult, mi?

2021. ápr. 26. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
Így jártál sztem ne eroltessetek! Csak mivel meg nem volt pasid felsz h rajta kivul senkinek sem kellesz! Oka volt h akkor nemet mondtál. Legyen onbecsulesed majd jön jobb pasi!
2021. ápr. 26. 18:27
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Hármaska, nem rólad van szó, hanem a kérdezőről.
2021. ápr. 26. 18:44
 5/7 anonim ***** válasza:
46%
Okulj belőle, és ne dönts soha se elhamarkodottan. Egyébként egyetértek a 3-as válaszolóval; megijedtél, hogy nem lesz már másik jelentkező, ezért most mégis rohannál ahhoz , aki nem tetszett neked annyira, hogy járjál vele. Szerintem ne sirasd ezt a kapcsolatot, ha elsőre nem jött be neked annyira, hogy igent mondjál. Amúgy meg tényleg hülyének fog nézni, meg azt fogja látni, hogy csak kihasználod valami pótléknak, szerintem lheet, hogy ha visszamennél hozzá, azt megalázónak érezné; merthogy előbb nem kellett, de aztán most mégis; szóval nem tudom, mennyire jó ötlet; de ha tényleg nagyon szeret, akkor lehet, hogy nem érdekelné, de szerintme talán fölösleges lehetne belekezdenetek ebbe a kapcsolatba.
2021. ápr. 26. 18:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Minél hamarabb mondd neki
2021. ápr. 26. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki a valóságot: gondolkoztál kettőtök viszonyán és rájöttél, hogy elhamarkodtad az eseményeket. Kérj elnézést és mondd még azt, hogy szeretnéd, ha komolyabban összejönnétek.
2021. ápr. 26. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!