Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok igen vagy ne?
Szerelmes vagyok egy lányba! És ost fogunk harmadjára talizni, az tervezem megcsókolom! Csak nem tudom mit mondjak neki? Ezért kitalalltam ezt!
"Azt szeretném mondani neked, hogy nélküled nem tudok élni amikor belenézek abbba a két gyönyörű barna szemedbe megdobbban a szívem, az elsö pillantáskor amikor megláttalak belédszerettem én SZERETLEK. "
SZERINTETEK LETUDOM VENNI A LÁBÁROL EZZEL SZOVEGGEL?
Igen!
De csak akkor csókold meg ha a szövegre nem kezdi el forgatni a szemét...
É szerintem ne legyél megijedve és tényleg nagyon lazán viselkedj, mintha bármelyik másik találkozón lennél.
Szerintem nem kell semmiféle duma. Ez meg pláne. Legalábbis nekem.
Bőven elég, ha csak simán megcsókolod. Nem lekapod durván, hanem gyengéden, a szemébe nézel és ennyi.
Nyálas a szöveg és a 3. találkozón még korai.
Inkább séta közben egy jó szövege után (vagy a saját szöveged után), pl. amikor megállapítjátok, hogy mindkettőtöknek ugyanaz a véleménye, szembe fordulsz a lánnyal és adsz neki egy puszit (jutalompuszi). Esetleg megsúghatod neki, hogy nagyon jólesett, hogy egyformán gondoljátok. Szerintem jobb eredményt érsz el, de talán a lány válaszolók adnak más tippet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!