Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek elmenni wc-re a barátnőmnél. Ötletek, hogyan oldhatnám meg máshogy?
Am funfact, de én se mertem elmenni a páromnál kaksizni, se senki másnál. Nálam ez olyan bizalom cucc vagy nemtom. 😂
Aztán mikor kénytelen voltam elmenni (hiába péntektől vasnap estig nehéz kibírni) teljesült a legnagyobb rémálmom: eldugult a wc. Jól fogadta, azóta ezzel nincs baj xD
Hogy valakinek WC-re KELL menni, az a világ legtermészetesebb dolga, hogy elmegy.
Hónapokkal ezelőtt egy lány tette fel ugyanezt a kérdést. Ott is ilyen válaszokat kapott, mint Te most.
Ha nagy WC, akkor bizony szag is van! Ha van ott illatosító, akkor használd. Ha nincs - nincs. Ha a lány megy hozzátok, neki is le kell mennie, ha éppen szükséges. Miért kellene ezt szégyellni?
A tüsszentést, orrfújást, köhögést sem szégyelljük, igaz ezek nem járnak szagokkal.
Eddig még senki nem bocsátott ki a végbelén keresztül kölni illatot.
Na, ezt tartsd a szemed előtt.
Miért dugult el? Akkora kábelt sikerült fektetni két napos tartogatás után? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!