Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Középsulis lányok, nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középsulis lányok, nektek milyen tulajdonságok fontosak egy fiúban?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 22. 22:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Az érett gondolkodás fontos, bár elég ritka sajnos :/
2021. ápr. 22. 23:29
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Lehessen vele komolyabban is beszélni, legyen érett a magatartása. Ezek mellett pedig az sem baj, ha jó a humora.
2021. ápr. 22. 23:30
 3/15 anonim ***** válasza:
25%
Minimum 20cm pénisz
2021. ápr. 22. 23:35
 4/15 anonim ***** válasza:
34%
A középiskolás lányok fele még fejben gyerek és nem valós elvárásai vannak, a másik fele pedig huszon-harmincéves férfiakkal van, mert a korosztályát kisfiúnak tartja az eddigi tapasztalatai alapján.
2021. ápr. 23. 00:15
 5/15 anonim ***** válasza:
89%

Ne legyen igénytelen, bunkó és udvaruatlan. Legywn figyelmes fekém, hallgasson meg, törődjön velem, és mutassa ki fekém ő is az érzéseit. Merjen nekem beszélni arról ha valami bántja, és tudja kimutatni, hogy fontos vagyok neki. Legyen hűséges, ne más lányok felé kacsintgasson. Bízhassak benne, ne beszélje ki az intim életünket, legyen velem türelmes, ne akarjon rám eröltetni olyat amit én nem szeretnék. Ne legyen agresszív, ha valamiről elmondom hogy nekem rosszul esik, ne ordibálás és veszekedés legyen, hanem tudjuk intelligensen megbeszélni és kezelni a problémát. Ne akarjon az első vita után szakítani, legyen neki is fontos a kapcsolat.

És fontos hogy ha nem is illünk tökéletesen össze, idővel összecsiszolódjunk.

Ezek természetesen kölcsönös dolgok, nem csak tőle várom el őket, hanem én is tudom ezt nyújtani.

16/l

2021. ápr. 23. 00:24
 6/15 anonim ***** válasza:
70%

A humor nálam elsők között szerepel. Legyen kedves, és udvarias annyira, h pl. időnként előre engedjen az ajtóban. Lehessen vele elvont témákról beszélgetni, pendüljünk egy hullámhosszon. Szeressen mozogni és ha lehet, sportoljon is valamit. Legyen bevállalós, szeresse a kihívásokat. Ne kezdjen kislányos nyafogásba, ha valami a komfortzónáján kívül esik, ne jöjjön zavarba mondjuk a kempingezéstől. Ha érdekli valamiféle művészet, az mindig felkelti az érdeklődésemet. Ne legyen hiú, ne álljon a tükör előtt naphosszat.

Elég sokat írtam, de fontos, hogy ezek nem elvárások, csak pozitív és negatív tulajdonságok a szememben.

(16/l)

2021. ápr. 23. 07:16
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

Legyenek céljai, céltudatos. Nekem talán ez a legfontosabb. Meg úgy általánosan legyen normális, de ez így emberileg fontos (van ez a dolog hogy nézd meg, hogy hogyan kezel másokat az életeben, vagy mondjuk pincért, kasszást ez szerintem tök jó ha megfigyeli az ember)

Meg engem az nagyon zavar ha valaki életképtelen. Tehát valamennyi határozottság legyen benne, találja fel magát helyzetekben, ne legyen egyfolytában anyuci pici fia akit noszogatni kell.

17/l

2021. ápr. 23. 09:31
 8/15 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Én tudom a fiúk azok később érnek, de középiskolában már azért na. Mindenkinek más az értékrendje de nekem fontosak:

Tisztelje a saját családját és idővel az enyémet is

Legyen humora, de ne csináljon mindenből viccet

Legyen ideje rám

Legyen figyelmes

Lehessen vele beszélgetni komoly dolgokról is

Ha valamin össze veszünk ne az legyen hogy dobjuk el ezt a kapcsolatot hanem javítsuk meg

Ha nagyon nem működnek a dolgok udvariasan tudjon szakítani

Ismerje Istent és járjon velem templomba

Persze ezek nagyon fontosak egy lányban is neked is "udvariasnak" kell lenned ha lányoknál inkább úgy mondják figyelmes...

2021. ápr. 23. 11:04
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
Legyen kedves, megértő. Lehessen vele beszélni, legyen humora. És tudjon mosolyogni.
2021. ápr. 23. 11:16
 10/15 anonim ***** válasza:
69%

Szia én azt tudom mondani hogy nekem az kell hogy legyen stilusérzéke ne szakaszt göncökben járjon az utcán

Ne szökés nökel flörtöljön (ez hülyeség az én részemről mert az én hajam is szökés(:)

Legyen maga biztos

Végén még a bajban

Ennyi lenne 😉

2021. ápr. 23. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!