Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középsulis lányok, nektek milyen tulajdonságok fontosak egy fiúban?
Ne legyen igénytelen, bunkó és udvaruatlan. Legywn figyelmes fekém, hallgasson meg, törődjön velem, és mutassa ki fekém ő is az érzéseit. Merjen nekem beszélni arról ha valami bántja, és tudja kimutatni, hogy fontos vagyok neki. Legyen hűséges, ne más lányok felé kacsintgasson. Bízhassak benne, ne beszélje ki az intim életünket, legyen velem türelmes, ne akarjon rám eröltetni olyat amit én nem szeretnék. Ne legyen agresszív, ha valamiről elmondom hogy nekem rosszul esik, ne ordibálás és veszekedés legyen, hanem tudjuk intelligensen megbeszélni és kezelni a problémát. Ne akarjon az első vita után szakítani, legyen neki is fontos a kapcsolat.
És fontos hogy ha nem is illünk tökéletesen össze, idővel összecsiszolódjunk.
Ezek természetesen kölcsönös dolgok, nem csak tőle várom el őket, hanem én is tudom ezt nyújtani.
16/l
A humor nálam elsők között szerepel. Legyen kedves, és udvarias annyira, h pl. időnként előre engedjen az ajtóban. Lehessen vele elvont témákról beszélgetni, pendüljünk egy hullámhosszon. Szeressen mozogni és ha lehet, sportoljon is valamit. Legyen bevállalós, szeresse a kihívásokat. Ne kezdjen kislányos nyafogásba, ha valami a komfortzónáján kívül esik, ne jöjjön zavarba mondjuk a kempingezéstől. Ha érdekli valamiféle művészet, az mindig felkelti az érdeklődésemet. Ne legyen hiú, ne álljon a tükör előtt naphosszat.
Elég sokat írtam, de fontos, hogy ezek nem elvárások, csak pozitív és negatív tulajdonságok a szememben.
(16/l)
Legyenek céljai, céltudatos. Nekem talán ez a legfontosabb. Meg úgy általánosan legyen normális, de ez így emberileg fontos (van ez a dolog hogy nézd meg, hogy hogyan kezel másokat az életeben, vagy mondjuk pincért, kasszást ez szerintem tök jó ha megfigyeli az ember)
Meg engem az nagyon zavar ha valaki életképtelen. Tehát valamennyi határozottság legyen benne, találja fel magát helyzetekben, ne legyen egyfolytában anyuci pici fia akit noszogatni kell.
17/l
Szia!
Én tudom a fiúk azok később érnek, de középiskolában már azért na. Mindenkinek más az értékrendje de nekem fontosak:
Tisztelje a saját családját és idővel az enyémet is
Legyen humora, de ne csináljon mindenből viccet
Legyen ideje rám
Legyen figyelmes
Lehessen vele beszélgetni komoly dolgokról is
Ha valamin össze veszünk ne az legyen hogy dobjuk el ezt a kapcsolatot hanem javítsuk meg
Ha nagyon nem működnek a dolgok udvariasan tudjon szakítani
Ismerje Istent és járjon velem templomba
Persze ezek nagyon fontosak egy lányban is neked is "udvariasnak" kell lenned ha lányoknál inkább úgy mondják figyelmes...
Szia én azt tudom mondani hogy nekem az kell hogy legyen stilusérzéke ne szakaszt göncökben járjon az utcán
Ne szökés nökel flörtöljön (ez hülyeség az én részemről mert az én hajam is szökés(:)
Legyen maga biztos
Végén még a bajban
Ennyi lenne 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!