Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dontehetnek 3ferfi kozul,ha hasonlo tulajdonsagokkal rendelkeznek?Kinek van valami tippje? Segitsegul: Egyikkel se volt intim kapcsolatom,az egyiket regebb ota ismerem a 3kozul. (Nem kamukerdes!)
Úr isten, itt baj van...
Nem szereted egyiket se gondolom?
fogalmam sincs, sztem egyiket se válaszd
Kb. 2 hete már megkérdezted, akkor srácok voltak, nem férfiak.
Én ribizlinek neveztelek, ezt most, az "új" kérdésed kapcsán is vallom. Akkor szabadkoztál, hogy nem feküdtél le velük, most már a kérdésed főcímébe is beleteszed, nehogy rosszat gondoljunk, + a régebbi ismerős is volt már!
Azt hiszed, mindenki ennyire feledékeny?
Ne szédítsd őket, nem ezt érdemlik, te meg egyiket se szereted!
Nem tudom 4-es kirol beszelsz,de 2hete azt se tudom milyen kerdest irtak ki.
Es nem szeditek senkit,ezert is kertem tanacsot.
Ha nem szereted egyiküket sem, akkor egyértelműen az a legjobb, ha mindegyiküket hagyod. Ez így nem lenne fair velük szemben, csupán játszadozol az érzésükkel.
(Remélem jól értelmeztem a kommentedet, és a "szeditek" az szeretek akar lenni, nem valami más...)
A tini kapcsolatokban 3 férfi?
Gyűjtöd a csibehúsra bukó pasikat vagy kamu az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!