Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet az hogy szeretem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet az hogy szeretem őt és ő nem akar észre venni?

Figyelt kérdés
Egy suliba jártunk de mai napig nem tudom elfelejteni őt napokat sírok érte én szeretem őt de ő nem vesz észre mint ha levegő lennék...😒😒

2021. ápr. 19. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vesz észre akkor valszeg jóban sem vagytok, nem vagytok haverok minimum = nem is ismered lényegében, ergo nem szereted, csak azt az idealizált képet amit vetítesz magad elé. Ha összejönnétek lehet 2 hétnél tovább nem is bírnád elviselni.

És ha nem vesz észre akkor ne törd magad, sírni meg tényleg felesleges, úgy is jön valaki aki szeretni fog téged.

2021. ápr. 19. 23:49
 2/5 A kérdező kommentje:
De ismerjük egymást ő olyan volt nekem mintha lelki társ ismerem minden zizeneset mozgását és a mosolyat
2021. ápr. 20. 00:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak nem akarja észre venni.
2021. ápr. 20. 00:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak egy átlagos ismerős vagy neki. Van ilyen. Nekem is volt ilyen lány az életemben. Sose lett vele semmi. Nem szerethet minket mindig a kiszemelt személy, ugy mint mi őt.
2021. ápr. 20. 07:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benen, hogy hozzád nagyon vonzódik egy fiú, de Te levegőnek nézed (mert nem vegy az esete, nem köti le a figyelmed)? Így vagy ezzel a fiúval is. Tegyél le róla, ne emészd magad, jön más.
2021. ápr. 20. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!