Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék közelebb kerülni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék közelebb kerülni hozzá?

Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam, (gimnázium 2.osztályába járunk) aki szerelmes belém, és 9.év elején messengeren írt nekem egy sziát, de nem válaszoltam rá, mert valamiért nem vettem észre hogy ismerősnek jelölt, így az üzenete az engedély kérések közé került, és nem láttam, csak 2 hónap múlva. Szerintem azt hiszi, hogy direkt nem válaszoltam neki, és akkor még nem is érdekelt annyira a fiú, viszont mostanra teljesen beleszerettem. (Külsőre nem annyira tetszik egyébként, de a személyisége annyira megfogott, hogy nem tudok, csak rá gondolni) Mit tudok tenni, vagy hogyan tudassam vele hogy én is szeretem őt? Az iskolában mindig mosolyogtam rá, de ezt most nem lehet megoldani az online oktatás miatt.

2021. ápr. 19. 19:29
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá szeretném tenni, hogy pár hét múlva lesz a születésnapom, szerintetek, hogyha esetleg felköszönt, próbáljak meg valahogy kezdeményezni? (Elnézést kérek az esetleges helyesírási hibákért, nem Magyarországon élek) 16 éves lány vagyok egyébként, akinek sosem volt még barátja.
2021. ápr. 19. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:
16%
Mond neki hogy szexelni akarsz vele ennyi...
2021. ápr. 19. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne gondold túl, én is ilyen voltam. Egyszerűen írj vissza neki egy sziát. Kérdezd meg valamivel kapcsolatban a véleményét. Pl nekem egyszer az vált be hogy hol vette a bakancsát mert én is szeretnék olyat. Vagy csak egy szia és küldj egy mémet. Beszélgessetek. Nem kell egyből letámadnod majd alakul

2021. ápr. 19. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez anynira fel tud huzni... A lányok sosem kezdeményeznek, mindent a fiunak kell csinálni?! Ha tetszik akkor irj rá, ő is rád irt... Meg mi az, hogy ha felköszönt akkor utánna kezdeményezel? Ha ő felköszönt akkor már ő kezdeményezett.

A lányoknak bármit elég csinálni ahhoz, hogy kimutasság érdeklődésüket, de sosem csinálnak semmit, csak várják amég a srác mindent a seggük alá tesz... A lányok nem tudnak pasizni, csak várják, hogy udvaroljanak nekik és utánna kiválasszák azt a személyt akivel dugnak... És ennyi.

2021. máj. 8. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!