Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért vagyok köcsög a csajomma...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok köcsög a csajommal? 16f

Figyelt kérdés
Nem direkt, tudatalatt érzem azt, hogy csak úgy érzem jól magam mellette, ha őt lejjebb, magam feljebb sorolom. Alapjaraton o eleg fullos en meg teljesen atlagos vagyok, ezert lehet ez. De gozom sincs miert csinalom, ez csak ugy jon, es nem tudom nem ezt csinalni.

2021. ápr. 19. 19:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
51%

Nem lehet, hogy féltékeny vagy rá? Mert ez attól is lehet.

Velem is köcsög pár fiú, mert féltékeny rám valamiért.

2021. ápr. 20. 13:35
 22/26 A kérdező kommentje:
Lehet de f aszom se tudja igazabol, megprobalok mashogy viszonyulni hozza es talan jo lesz
2021. ápr. 20. 13:59
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút jó pont, hogy felismerted, hogy néha durva vagy vele. Most már csak az a kérdés tudsz/akarsz-e rajta változtatni
2021. ápr. 20. 23:23
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet a szakítással. Inkább próbálj meg a csajjal beszélni erről és keresd meg azt a dolgot, ami segít téged ebből kihúzni. Ha szakítasz vele, akkor őt fogod összetörni. Hidd el, tudom milyen mikor szakítanak velük. Mondhatsz erre bármilyen okot, ne érjen neked ez annyit, hogy egy lányt összetörj. Magadon próbálj meg csiszolni.
2021. ápr. 25. 16:06
 25/26 anonim ***** válasza:
Tényleg klassz hogy felismered, figyeld magad illetve szerintem is beszélj vele hogy ezt te észre vetted magadon és hogy nekem mennyire esik rosszul mert téged zavar és jelezzék vissza segíthet csiszolódnod, a szakítas azért még kar lenne ezért, arról nem beszélve hogy lehet majd mással is ilyen lennèl, a személyiségedre figyelj 16 évesen még sokat tudsz változtatni ha igazán akarsz. Hajrá!
2021. ápr. 25. 16:12
 26/26 anonim ***** válasza:

Ha köcsög vagy vele de ö ragaszkodik hozzád, akkor miért akarsz rendes lenni?

Akkor el fog hagyni. Maradj ilyen. Az egoját baszod szét de ezért ragaszkodik.. nárcisztikusok alapszabálya

2021. máj. 1. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!