Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Srácok szerintetek ez fura?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok szerintetek ez fura? Hogy reagálnátok ilyenre?

Figyelt kérdés

Van egy új osztálytársam, 11.esek vagyunk. Egész jóba vagyok a sráccal néha beszélünk de nem mondanám azért hogy barátok vagyunk. De január óta jöttem rá hogy eléggé bejön. Na most kiírtam már róla olyan kérdést hogy hogyan közeledhetnék felé úgy hogy az ne legyen túl feltűnő. Sokan írták hogy írjak rá sulival kapcsolatban. De az a bökkenő hogy ő nem ez a nagy tanulós típus vagy ilyenek szóval ez nem lenne jó téma.

Tehát srácok ha egy lány csak úgy rátok írt mert "unatkozik" arra hogy reagálnátok? Vagy tudtok jobb ötletet?

Egy kicsi esély van arra higy érdeklődik felém de nem hinném hogy ez akkora.

2021. ápr. 18. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Hidd el, ha egy csaj ráír egy fiura, akkor a srac 99% hogy vissza fog irni
2021. ápr. 18. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha valamennyire is bejössz neki akkor örülni fog neki hogy ráírsz. A többi meg már az ő dolga.
2021. ápr. 18. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:
A fiú bizonyára kapva kap az alkalmon és visszaír. A többi majd eldől.
2021. ápr. 19. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!