Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fog ez valamikor is változni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog ez valamikor is változni?

Figyelt kérdés

Egy nagyon összetett problémát osztanék meg, előre is elnézést ha hosszú lesz.

Van egy fiú. Nagyon hosszú sztori, a lényeg hogy elmondhatatlanul bejön nekem már első perctől. Mikor ránéztem olyan mintha mindig is őt kerestem volna, pont az esetem, nem is tudnék számomra jobbat kitalálni se. Olyan szinten vonzódok hozzá hogy az lehetetlen. Később kiderült hogy én is bejövök neki... Már ez az egész vagy 2 éve húzódik de sosem jutottunk semmire. Sokmindent átéltünk már, voltak nagyon közeli és romantikus pillanataink de sosem jöttünk össze. Részben az én hibám is lehet, mert mikor volt rá lehetőségem és lehetett volna valami, nem mertem kimutatni amik bennem voltak. Nem tettem szinte semmit. Mindig elszalasztottam, mire meg rávettem magam hogy teszek valamit kicsúszott a kezeim közül. De inkább szerintem ez rajta múlt. Egész idő alatt úgymond kb játszott velem és hülyített. Tudja hogy bejön nekem és mindig mikor komolyra fordulhatott volna a dolog semmibe vett, nem foglalkozott velem. Volt mikor meg a semmiből keresett és aranyos volt, de aztán megint valahogy felszívódott. Nem tudom ez mi lehetett nála. Az biztos hogy bejövök neki én is mert sose volt velem semleges... És így mégis akkor nem tudom hova tenni. Szerintem inkább azért mert a nyomulós lányokhoz szegődött mindig akik rendesen rámentek, ilyen szempontból az én viselkedésem meg nem volt megnyerő az egójának. Ahhoz képest hogy mennyire akarom őt, alig mutattam ki valamit is, nem tudom nem mertem, zavarba jöttem olyan helyzetekbe meg ilyesmi. Ő nagyon nagy hatással van rám mai napig is ha meglátom... Tudják sokan hogy jó csajnak tart engem, és mások is mondták neki hogy én azok után akikkel eddig volt, egy főnyeremény lennék a számára. De ő mégsem élt ezzel és mindig inkább ilyen átlag alatti dagadtabb alpáribb lányok mellett kötött ki. Szinte mindegyiket ismerem, és mielőtt jönnétek azzal hogy biztos a személyiségük szép lehet meg stb, hát sajnos az se mondható el róluk. Ezért is nem érti senki hogy ő miért az olyanokat keresi. Eszembe jutott már az is hogy lehet neki az olyan kis dagadt csajok az ideáljai, de mégsem teljesen mert hozzám is közeledett. Én meg ilyen pont jó vékony formás vagyok, figyelek az alakomra. De most kérlek ne ezen akadjatok fenn mert nem ez a lényege. Időközben rájöttem hogy szerelmes lettem belé, biztosan érzem hogy ő nekem az igazi. Már tényleg sok dolgot átéltünk, valahogy mindig visszataláltunk egymáshoz. Sokat beszélgettünk, összenézések, közeledések, ölelések, buli, tánc, puszik meg minden kis érzelmes dolog. Mikor lett volna rá alkalmam mégse használtam ki és sosem beszéltem vele erről az egészről. Nem hoztam fel neki a dolgokat csak odáig jutottam hogy bejön nekem. Valahogy nem mertem pedig adott volt hozzá minden. Már sokszor közel voltunk ahhoz hogy összejöhessünk de mégse lett úgy sosem. Mindig valamiért visszalépett és úgy tett mint aki észre se vesz. Próbáltam aztán nem gondolni rá annyit de valahogy mindig a képbe jött megint. Mikor azt hittem már nem érdeklem és nem is gondol rám, megmutatta hogy de mert csak úgy a semmiből keresett, sok idő elteltével. Elkezdtem magam megint beleélni aztán mindig csak koppantam. Úgy összeillünk pedig... Ebben az egész sztoriban a fiú úgy jöhet ki mint aki hülyített egész végig. De ennek vannak ellenérvei amik miatt nem tudom ezt elképzelni. Elég ránézni mikor meglát engem, meg mikor átéltünk dolgokat éreztem milyen velem. Mindig ilyen kis érzelmes volt. És olyan mintha velem lenne igazán önmaga. Ő saját magától is elmondta eddig olyan exei voltak hogy inkább hagyjuk... Nem találta még meg a normális lányt. Ekkor őszintén ilyen mélyebb dolgokról beszélgettünk. Lehet ez célzás volt. Lehet ő se mert nagyobb dolgot mondani ahogy én se. Csak célozgattunk mint a gyerekek. Meg néha amilyen mosollyal rámnézett... Rendesen láttam benne mindent. Nem igaz hogy semmit nem jelentek neki. De az fáj hogy mikor jönnie kellett volna a nagy előrelépésnek, mindig meghátrált és megint semmi nem volt. Mindez után, 2 év után valahogy rávettem magam fejben hogy ne foglalkozzak vele és ne gondoljak rá stb, mert muszáj volt. Azóta nincs semmi. Biztos nem is gondol rám és semmibe vesz. De én még mindig gondolok rá. Még mindig ugyanúgy érzek. Próbálkoztam másokkal is azóta de hiába. Vele olyat éreztem amit senki mással. Más nem tudja elérni bennem azt amit ő. Mikor vele vagyok vagy rá nézek, egy ilyen ösztönös kapcsot érzek. Ösztönösen érzem hogy mi egymásnak valók vagyunk, de nem tudom ezt leírni hogy milyen. Csak felismertem hogy ő nekem az igazi. Tudom hogy ilyet senki nem fog elérni nálam. Mikor meglátom olyan hatással van rám hogy szerintem ilyen nem is létezik csak nálam. Sokszor gondoltam már arra hogy milyen jó lenne ha belőle mégegy lenne. Nem volt ő mindig ilyen amilyen most. Elejében mikor megismertem másabb volt most meg már megváltozott nagyon rossz irányba. Mindenbe benne van, vagánykodós, cserélgeti a lányokat, füvezget (nekem már mondta hogy a sok sz.r miatt). Nem emiatt tetszett meg nekem mert ez mind nyilván taszító. Nem szeretem azt aki lett belőle. Igazából nekem csak külsőleg tetszik ennyire, belsőleg szinte semmi. Nem ilyen volt, szerintem valójában ő nem ilyen csak rosszba vitték, így ilyenné vált lehet ez csak a felszín amit mutat kifelé. Meg ahogy viselkedett velem azután amiket átéltünk, hirtelen bezárkózott semmibe nézett, ez is nagyon nem tetszett. De valamiért mégis megfogott úgy mint soha senki más. Leginkább a külseje miatt mert annyira pont az én esetem. Én látom benne azt amit senki, számomra tökéletes. Ha belegondolok ő nem is tett értem semmit, míg más fiúk igen. Velük sem jött össze a dolog (nem ez a téma miatt), de ők tettek értem. Ez a fiú meg nem, és mégis ő fogott meg így. Szóval még mindig szoktam rá gondolni és tisztán érzem hogy nekem mindig ő marad az igazi, de már nem reménnyel meg beleéléssel gondolok rá. Vegyes érzelmek vannak bennem ezzel az egésszel kapcsolatban. Akarom is ugyanúgy, de haragszok is rá és utálom is azért ahogy semmibe vett. Tudom hogy jó csajnak tart és már kezdettől tetszek neki én is, mindig látszik róla. De akkor miért kezelt így? Miért nem akart végül semmit? Miért azokra a lányokra ment? Hisz ő maga elhordta őket meg hogy nem érti magát sem. Ha egy neki tetsző szép csinos lány bejön aki normális is, miért futamodik meg? Én ezt nem értem. Csalódott vagyok mindezek után. Szokták mondani hogy lehet az igazi az akit tényleg megérzel, csak nem megfelelő időben találkoztatok. Lehet még érnie kell és eljön később ténylegesen a mi időnk is? Már nem reménykedek annyira, csak nem tudom felfogni két egymásnak ennyire szimpatikus ember miért nem lehet együtt.

Úgy gondolom sose fogok teljesen túllenni rajta. De szerintetek fog ez az egész valaha is halványulni bennem? Valaki innen volt már ilyesmi helyzetbe? Meséljétek el ha volt

19/l

2021. ápr. 16. 18:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Aztahétszázátneki
2021. ápr. 16. 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

Először is gratulálok magamnak, hogy végig bírtam olvasni. Na nekem volt egy lány az életemben akivel együtt is voltam...tényleg azt hittük, hogy minket egymásnak teremtett az isten minden a lehető legjobb volt 3 éve szakítottunk azóta neki se nekem sincs senkim, és ha lehetne én még mindig összejönnék vele, de ő már nem biztos mert annyira megbántottuk egymást...és nagyon kemény szakítás lett a vége.

Ettől függetlenül ugyan úgy szeretem mint régen, és szeretnék vele lenni...(amúgy azért szakított részben velem, mert füveztem/drogoztam).

Na szóval szerintem túl sokat látsz ebben a srácban pont ugyan úgy ahogy én ebben a lányban...csak pazaroljuk az értékes időnket ezzel a plátói f..zsággal,aztán lehet más személyel 100-szor jobban kijönnél, és az is ha összejönnétek már nem is kellene ez a srác, csak azért imponál ennyire mert nem lehet a tiéd...nőknél ez nagyon divat.

2021. ápr. 16. 19:13
 3/11 anonim ***** válasza:
45%

Ez megint a fiatalabb srác aki játszik veled, és te halálosan szerelmes vagy beléje történet?

Ugyan nem tudunk újjal szolgálni;(

2021. ápr. 16. 19:32
 4/11 anonim ***** válasza:
15%

Velem is volt ilyen.

Erős fellángolás, vágy (írtad inkább külsőre jön be mint belső)

Elmúlik. Majd jön más akibe tényleg szerelmes leszel, mert szerintem még nem tudod pontosan mi az, mert ahhoz a belsőt is kell szeretni, sőt inkább azt.

Ez az “elérhetetlen” mindig vonzó, de ahogy eléred már nem lesz akkora dolog.

Lehet ha együtt lennétek nem is tetszene annyira és ez az erős vágy hamar elhalványulna.

2021. ápr. 16. 22:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Pont fix így vagyok én is mint ahogy te. Majdnem minden passzol csak mi még nem beszéltünk. De többet nem is fogunk találkozni mert ballag el idén. Szerdán láttuk egymást utoljára és akkor is volt jó pár szemkontaktus meg direkt megálltak mellettünk és addig nem mentek haza amíg én se. De ezzel kb nem mentem semmire mert soha többet nem fogunk találkozni:)
2021. ápr. 18. 11:10
 6/11 anonim ***** válasza:
41%

5ös, nagyon megvagy ezzel a szituval, már vagy 20 helyen láttam vagy kérdésben vagy válaszban össze vissza mindenhová kinyilvánítod, ez már nagyon kezd szánalmas lenni már nem bántásból. Kaptál tanácsokat de te még más kérdéshez is a te témád írod, azt teszel mostmár amit jónak látsz... De fixen nem lehetsz úgy mint itt a kérdező. Ne hasonlítgasd már a magad helyzetét ehhez mert teljesen más. Te hogy lehetnél szerelmes ha még nem is beszéltél a fiúval meg semmi ? Nem is ismered de te ugyanabba a helyzetbe vagy... A kérdező elmondta hogy már sokat beszélgettek élmények emlékek stb. Ő inkább lehet szerelmes mint te.

De hogy én is válaszoljak a kérdésre, sejtem mit érezhetsz most kérdező. Szerintem igenis lehet szerelmesnek lenni így is. Ismered a személyiségét is és mondtad hogy ő igazából nem ilyen amit mutat. Nagyon érzelmesen írtál, tehát szerintem tényleg szerelmes lettél belé. Mindenki megérzi valahogy az igazit, veled ez történt. Írtad hogy már azóta többel is próbálkoztál de ugyanúgy ő maradt meg benned. Ez jelent valamit, valószínű tényleg igaz hogy ő az igazi számodra, amire annyira mondják hogy érezni fogod. Mi sem tudhatjuk miért hátrált meg mindig tőled. Ha netán megint keresne majd valamikor, akkor ne hagyd magad ne mutasd neki hogy bármikor elérhető vagy a számára. Lehet ez fogja észhez téríteni, vagy ha pl egy másik fiúval egyszer látni fog. Könnyen megeshet hogy ekkor fog nála kattanni valami, sok példa volt már ilyenre. De ha még valamikor lenne rá alkalom, akkor szerintem mindenképpen beszélj vele úgy rendesen tisztán őszintén ha úgy adódik. Mindent hozz fel neki magadból, ki tudja mire juttok úgy. De mindenképpen meg fogsz utána nyugodni hogy kiadtad magadból. Az is lehet hogy tényleg még éretlen és fog változni még jobb irányba. Lehet később fogja felismerni azt a jót amit a te személyed nyújtott neki. De ha tényleg ennyire érzed ezeket felé, és biztos vagy benne hogy az igazi, akkor még idővel lehet ebből valami talán. Fel fogja ő ismerni hogy mit veszített. Már láttam ilyen helyzeteket és volt hasonló. Van aki csak később jön rá hogy hibázott. Lehet nálatok is így lesz.

2021. ápr. 18. 13:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Attól hogy leírja még többször nem szánalmas. Elmondja a történetét és hogy vele is volt hasonló. Én is láttam már többször de ha egyszer ez fogja meg, ez van benne, akkor nem lehet amit csinálni. Én is ilyen voltam. Mindenkinek csak a fiúról tudtam beszélgetni, egy témán átrágtam magam százszor. Idegesített ha mással van, akkor is ha tudtam hogy nincsen köztük semmi. Mindent túlreagáltam akármit csinált. És tapasztalatból mondom hogy igenis lehet olyanba szerelmes lenni akivel még nem beszéltél. Szeretni nem, mert az még nem itt kezdődik, de szerelmes lenni igen. Megfogta a stílusa, a kinézete és nagyon vonzódik hozzá.

#5 ne foglalkozz velük, nem vagy szánalmas. Pont ilyen voltam én is. Egy idő után kinövöd és addig is szurkolok hogy találd meg a boldogságod valaki mással.

De hogy én is válaszoljak a kérdésre csak azt tudom mondani neked is hogy majd elmúlik. És majd aki jönni fog lehet hogy jobban meg fog fogni mint ez a fiú. Ha nem tudod elengedni akkor mond meg neki hogy nagyon bejön és próbáljátok megoldani valahogy hátha kisűl belőle valami jó is.

Üdv, 28n

2021. ápr. 18. 13:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is már rengetegszer láttam az 5-ös sztoriját :D Attól nyilván jobb lesz hogy mindenhová ezeket írod a gyakorin meg még ki tudja hova. Ez nem szerelem, erről csak annyit mondhat az ember hogy tetszik neki meg bejön neki, ennyi. Az hogy tetszik valaki meg szerelmes vagy két külön dolog. Ha megtetszik valaki és sokat látod mondjuk, az nem egyenlő a szerelemmel nem is értem hogy lehet ilyet mondani. Egyébként meg tudtommal a kérdező tanácsot is kért, akkor nem csak annyit teszek hogy beírom ide az én helyzetem, azzal nem tud mit kezdeni.

Ha egy ilyen tetszés dologra azt mondják hogy szerelmesnek lehet lenni, akkor a tiédre nem is tudom mit lehetne mondani. Ezt meg kimerítik annyiba hogy majd elmúlik, de ha valaki tetszik ismeretlenül is, az már végtelen szerelem, értjük.

Csatlakoznék a 6-oshoz, igaza van jó tanácsot adott. Erős érzelmeid lehetnek a leírtak alapján, ez nem hiszem hogy el fog múlni. Valamilyen szinten mindig benned marad, másokkal is megeshet ez. Ha később is majd meglátod, biztos még akkor is hatással lesz rád. Ami ilyen erősen kialakult az nem fog csak úgy elmúlni, ráadásul érzed legbelül hogy az igazi. Az érzéseknek nem lehet parancsolni, bizonyára igazak. Egyetértek abban hogyha úgy van beszélj majd vele amikor úgy érzed hogy ott a lehetőség. Ne halaszd el hátha előrébb juttok. Ha ezt nem tudod vele tisztázni mindig őrlődni fogsz rajta. Én is már láttam olyanokat hogy egy személy később jött rá mit halasztott el és megbánta. Rájött hogy mindvégig ő volt számára a tökéletes és csak úgy eldobta. Lehet későn gondolkozik majd a fiú, lehet hogy még időbe, majd elválik. Nem biztos hogy így lesz, de szerintem benne van. Egy beszélgetés lenne a legjobb köztetek az mindent tisztázna.

2021. ápr. 18. 14:28
 9/11 anonim ***** válasza:

#5 vagyok. Azt csak én tudom mennyit sírtam miatta, minden napom ezzel ment el kb. Tiszta idegroncs lettem az utóbbi időben és miatta. Orvosnál is voltunk, pszichológushoz küldött kezdő depresszió miatt. Lehet valami tinis hülyeség, de tényleg csak én tudom hogy mit éltem át. Persze a leírtak alapjából ugye nem jön le ebből semmi. Szerintetek még nem szerelem és elfogadom a véleményeket.

Segítséget pedig akartam írni, de végül lemaradt. Habár ehhez nem nagyon tudok hozzászólni mert fogalmam sincs mit lehetne tenni, de megpróbálok.

Próbáld elterelni a figyelmed, ismerkedj másokkal, menj sokat barátokkal, keress hobbit, edz, tereld el a figyelmed. Vagy próbáld meg megbeszélni vele ha úgyis beszélő viszonyban vagytok.

2021. ápr. 18. 14:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Azt még hozzátenném hogy igen, kicsit jobb hogy kiírom ide mert legalább kibeszélem magamból. Más senkim nincs akivel beszélhetnék. De kérésetekre akkor legközelebb magamban tartom.

2021. ápr. 18. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!