Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszokott a barátnőm? 18/F
Figyelt kérdés
Még csak 6 hete vagyunk együtt de már most annyira más minden..
Az első 3hétben konkrétan egész nap írt, cuki üzeneteket hogy hiányzom stb, amikor találkoztunk a nyakamba ugrott, látszott rajta h rajong értem. Azóta meg már mintha megszokott volna. Nem ír reggel Jóreggelt üzenetet, mindíg én hozom fel hogy találkozni kéne, meg úgy masabb.. Ez normális egyébként vagy valami gond lehet?
2021. ápr. 11. 17:55
1/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen lány az életemben, még orvoshoz sem akart nagyon elkísérni pedig nagy gond volt, én kidobtam.
2/5 anonim válasza:
Hát fene tudja, hogy ez nála most rosszat jelent, vagy csak szimplán kezd lejjebb adni ezekből a cukiskodásokból, mert azt se lehet örökké tartani. Egyébként nálam is volt egyszer ilyen, és az én esetemben okkal kezdett ilyenné válni, a végén nem is lett belőle semmi.
3/5 anonim válasza:
"mindíg én hozom fel hogy találkozni kéne"
Azért ez már nem csupán a megszokás kategória, szerintem.
4/5 anonim válasza:
Esetleg hozd fel neki nyíltan es kerdezd meg mi változott, mi tortent
Valami biztos van, mert az lehet hogy nem ir uziket a nap elejen, de hogy a talalkozast nem erolteti..
5/5 anonim válasza:
szerintem nincs meg a szikra, es megunt. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!