Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelölt egy fiú snapen akit csak látásból ismerek, de csak képeket küld, minden este bulizik nappal pedig általában nem is küld semmit. Nem is ír rám csak képeket küld!?Én eddig azt hittem hogy tetszem neki, de kezdem elengedni ezt a dolgot.
Figyelt kérdés
Szerintetek azért nem ír mert nem szeretne tőlem semmit? Miért küldözget képeket?2021. ápr. 5. 21:28
11/18 anonim válasza:
10. Mit akarsz egy drogos kis kcsög gyerektől ??
12/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy dorogos kcsög lenne😂😂
2021. ápr. 9. 13:17
13/18 anonim válasza:
Mért neked a bulizás micsoda , esti teázás ? Mennyi idős vagy 13 éves?
14/18 A kérdező kommentje:
19 vagyok és hidd el tudom mi az a bulizás😉Szerintem pont akkor lesz jó a buli ha nem bedrogozva üldögélsz a sarokban hanem tényleg bulizol😘Próbáld ki egyszer
2021. ápr. 9. 14:02
15/18 anonim válasza:
#4 vagyok.
A kérdezőnek jobban tudok hinni, hisz ő kapja a snap-okat. Egyébként meg amíg nem írtad meg a korodat, addig arra gondoltam, hogy az ismerősöm vagy. 😄
16/18 anonim válasza:
Kérdező akkor beengednél magadba egy 12 centis kukit ? XD
17/18 anonim válasza:
16os
Hogy lehetseges hogy 28 eves vagy, megis annyi eszed van mint egy marek lepkenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!