Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tanácsolnátok erre? Ki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsolnátok erre? Ki van még így?

Figyelt kérdés

Az van hogy nagyon egyedül érzem magam. Körülöttem senki nem ért meg ezért nem tudok már senkivel beszélni erről. Akárhogy próbálkoztam eddig a fiúkkal, sosem jött össze. Mikor meg lett volna lehetőség elromlott, részben miattam is, nehezen de próbálok ezeken túllenni. Viszont még egy két fiú hagyott bennem nyomot amit még nem tudtam teljesen elnyomni. Én mindig olyan bonyolult témákba vagyok, nekem sose jön össze semmi. Megérdemelnék már végre én is egy kapcsolatot egy hozzám illő fiúval. Viszont ritka aki engem megfog de az akkor nagyon, és olyankor hamar kezdek el kötődni. De ezt nem könnyű nálam elérni mert nagyon nehezen lehet megfogni. Ki van még így ezzel, hogy nehezen fogja meg bárki is? Vannak ugye olyanok akik könnyebben beleugranak akármibe és lazábban veszik, alap átlagos dolgokkal is megfoghatja őket egy személy. De nálam nem így van, kevesen tudják azt elérni nálam hogy odalegyek érte.

Kb velem egykorú fiúk válasza érdekelne jobban, kíváncsi vagyok nálatok hogy van ez.

18/l

2021. ápr. 4. 21:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%

Eleg arrogansnak tunsz. Gondolom emiatt sem tudnak nagyon elviselni.

Volt egy csajhaverom,ugyanilyen volt. Oriasi igenyei voltak es folyamatosan azt magyarazta,hogy ot lehetetlen megkapni,mert senki sem tudja lenyugozni. Aztan ott tartott,hogy 18 evesen nem volt meg normalis kapcsolata es szuz volt. Elmondtam,hogy szerintem mi lehet a baj,de nem erdekelte. Nem o volt rossz,a pasik voltak gyengek.

Majd jott egy 360fokos fordulat es 2 ev alatt kozel 10 pasival fekudt le.

2021. ápr. 4. 22:39
 12/19 anonim ***** válasza:
35%

Mocskos ringyó mindenkit lepontozol, nem csoda hogy nem visel el senki.

Meg is érdemled.

2021. ápr. 4. 23:14
 13/19 anonim ***** válasza:

Valahogy így vagyok évek óta a lányokkal fiúként Én is. Bár az utóbbi időben annyira megszoktam hogy kb alig érdekel már. Tudom, hogy nincs nálam baj, tisztában vagyok önmagammal és azzal amit nyújtok. Egyszerűen csak nem találom az összhangot a lányokkal, és nem is kelti fel sok lány az érdeklődésemet. Az ember egy idő után megunja hogy csak Ő dolgozik a másik felé vezető úton. Nem sok lánnyal(emberrel) találkoztam eddig, akik valóban kíváncsiak rám.

19F

2021. ápr. 5. 02:43
 14/19 anonim ***** válasza:

#13as vagyok

Most olvastam a kommenteket, meg hát tanácsot sem adtam.

Én személy szerint sorozatokat nézek, olvasok, pihenek minden nap(mindezek közben gondolkodok). Szóval próbálom elterelni a figyelmem. Tény, hogy az ember társas lény, és magányos vagyok sokszor mert nincs egy lány az életemben, viszont az eddigi csalódások miatt sokszor úgy vagyok, jobb ha semmit nem várok el másoktól, és inkább nem okozok magamnak csalódásokat.

2021. ápr. 5. 02:49
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Jó hogy lepontozza az ilyeneket.. Elmondta egyértelműen mi a helyzet, többször megemlítette hogy írhat neki aki szeretne erről beszélgetni esetleg, de csak úgy bele a lecsóba nem fog itt ismerkedni. Az itt lévő fiúk jönnek azzal hogy írhat nekik a kérdező (tökös fiúk), ő elmondja hogy majd aki szeretne az ír neki, ő nem ír, erre az ilyen agyhalottak továbbra is mondják nekem is írhatsz stb, ez most mi emberek😅😅 Én is kialadnék az ilyenekre már nem azért. Ettől nem lesz ringyó meg elviselhetetlen beképzelt senki. Ha valami nem tetszik rögtön az ócsárolás megy. Ide amúgy nem is érdemes kiírni bármit is, az ilyen emberekkel nyilván nem ismerkedik a gyakorin szerintem egy normális sem. Szálljatok magatokba ahelyett hogy ringyózgattok.

Amúgy nem baj ez, hogy téged nehezebben fog meg valaki. Ezzel sokan így vannak még ez egy egészséges dolog. Ilyenkor nagyon nem is lehet megmondani mi fog meg a másikban csak megérzed. Velem is ez van, ritkán tud megfogni valaki de az nem kicsit. A többi olyankor csak hidegen hagy és ő különleges számomra. Innen jön minden mélyebb dolog vele kapcsolatban. Inkább jobb az ilyen mint rámenni az első veled szembejövő emberre. Tehát megértelek.

2021. ápr. 5. 08:23
 16/19 anonim ***** válasza:
6%
nyugi 15os nem kell a host jatszani
2021. ápr. 5. 08:47
 17/19 A kérdező kommentje:

15, végre valaki átlátja

Ez egy normális komment, nem tudom a nemed és a korod de egy értelmes ember vagy

16os viszont neked legyen nyugi és ilyeneknek nem kell ideírni mert senki nem kíváncsi rá főleg én, köszii

Egyes emberek túlzásba esnek már csak ne itt rontsák a levegőt ha kötekedni akarnak

2021. ápr. 5. 08:57
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

#13-as

#15-ös, jól tetted, hogy leírtad, Én lusta voltam beleszállni ebbe most XD

És teljesen igazad van.

2021. ápr. 5. 12:07
 19/19 anonim válasza:
#3 same shit, ha bár én fiatalabb vagyok, de egyik nalam is ketto volt kepes megmaradni, többi nem 😅
2021. ápr. 10. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!