Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok erre? Ki van még így?
Az van hogy nagyon egyedül érzem magam. Körülöttem senki nem ért meg ezért nem tudok már senkivel beszélni erről. Akárhogy próbálkoztam eddig a fiúkkal, sosem jött össze. Mikor meg lett volna lehetőség elromlott, részben miattam is, nehezen de próbálok ezeken túllenni. Viszont még egy két fiú hagyott bennem nyomot amit még nem tudtam teljesen elnyomni. Én mindig olyan bonyolult témákba vagyok, nekem sose jön össze semmi. Megérdemelnék már végre én is egy kapcsolatot egy hozzám illő fiúval. Viszont ritka aki engem megfog de az akkor nagyon, és olyankor hamar kezdek el kötődni. De ezt nem könnyű nálam elérni mert nagyon nehezen lehet megfogni. Ki van még így ezzel, hogy nehezen fogja meg bárki is? Vannak ugye olyanok akik könnyebben beleugranak akármibe és lazábban veszik, alap átlagos dolgokkal is megfoghatja őket egy személy. De nálam nem így van, kevesen tudják azt elérni nálam hogy odalegyek érte.
Kb velem egykorú fiúk válasza érdekelne jobban, kíváncsi vagyok nálatok hogy van ez.
18/l
Én is hasonlóképpen vagyok jelenleg, ha gondolod beszélgethetünk.
18/f
7es, ha szeretnél írj
De egyébként ez most nagyon nem egy ilyen ismerkedős felhívás lenne
Csak a kérdésemre szeretnék választ kapni, az mellékes dolog hogy írhat aki úgy érzi és esetleg beszélgethetünk, de csodát senki ne várjon és ismerkedést a semmiből
Nekem tavaly majusban lett vege a kapcsolatomnak,azota senki nem fogott meg. Gondolkodtam en is,hogy velem
lehet a problema,pedig nem varok el oriasi dolgokat. Probalkoztam szakitas utan laza dolgokkal,de -ahogy korabban sem- most sem mukodott. Hianyzott az erzelem benne,igy (megint) megbantam. Nekem is hianyzik vegre egy normalis, tervezgetos kapcsolat,de nem ilyen egyszeru a helyzet. Aztan pont ma lattam,hogy egy 3 evvel ezelotti baratnomnek a kezet megkertek ma es nekem o is keves volt akkoriban.
Ha gondolod irhatsz amugy,aztan meselhetsz reszletesen milyen nyomok maradtak benned.
21/f
Megértem
Mégegyszer mondom aki akar majd ír, én senkinek nem írok🤦🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!