Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha van egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha van egy lány aki nagyon tetszik, de fiúja van és mindig megkeres hogy mit tegyen mert nem jó a kapcsolatuk!?

Figyelt kérdés

Igazat megmondva mindig is tetszett és mindig is szerettem őt. Sokszor beszélgetünk sokszor rám írt amikor a kapcsolatuk nem volt jó, és ez eléggé sokszor volt. Mindig írta hogy nem tudja mit tegyen nem jó a kapcsolatuk már igazán nem is tudja mit érez, szereti, de nem szerelmes már belé! Mindig azt mondtam, hogy próbálják meg megbeszélni, és mindig tanácsot adtam neki. És azóta jobb lett, és ma írt nekem hogy volt a fiúnál és ott aludt és nagyon jó volt. Amit először éreztem az boldogság volt mivel tudom hogy boldog most, viszont egyben csalódott is vagyok, és kicsit önzőnek érzem magam, mert csalódott vagyok amiért megoldódott. Bár azt mondta hogy 1-2 hét van amikor jól érzik magukat, és 1-2 vagy kicsit több amikor rosszul érzik magukat. Szeretem őt az az igazság, és szeretném megpróbálni vele, de nem akarok most semmit elrontani!

És eddig azért nem mondtam neki el, mert volt elég baja a kapcsolatban, és nem akartam elsietni semmit!

Csak az lenne a kérdésem hogy szerintetek mit tegyek? Télten vagyok eléggé, de a legjobb az ha várok szerintem...

2021. ápr. 4. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Szakíts meg vele minden kapcsolatot! De azonnal!
2021. ápr. 4. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

Hajts rá, szokásos dumák, te jobbat érdemelsz, te a srác helyében, stbstb.

Ne töketlen lelki szemetes láda legyél, hanem férfi.

Vállald fel amit akarsz meg a következményeit is.

Ha következőre találkoztok és a pasijáról panaszkodik állítsd le és csináljátok valamit amitől mosolyogni fog és jól érezni magát.

A te társaságodban.

2021. ápr. 4. 20:22
 3/7 anonim válasza:
90%

Lehet hogy egy olyan barát vagy neki akire mindig számíthatott,lehet hogy ezért kérdez tégad és mond el mindent

Először szerintem azt kellene valahogy óvatosan megtudni hogy talán mást is érez-e irántad és csak bizonytalan,vagy tényleg "csak" barátként tekint rád mert "sajnos" ez is lehet

S hogy ezt hogyan tudd meg azt nem tudom,nem akarok rossz tippet adni

Talán az elég óvatos ha egyszer te kérdeznéd őt úgy mintha a tanácsát kérnéd,például mintha egy másiknak akarnál tetszeni és kérdezd meg hogy szerinte hogy hívd fel magadra a "másik"figyelmét,de ne nevezd meg a "másikat"mert abból gubanc lehet :)

Talán akkor mond valami olyat amiből többet megtudhatsz hogy hogy érez irántad

De me menj az agyára,ne erőltesd,csak óvatosan

Nem muszály ezt megfogadnod és ha mégis akkor remélem segít

2021. ápr. 4. 20:29
 4/7 anonim válasza:
72%
Kettes is egy lehetőség
2021. ápr. 4. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok

Vagy lelkiszemetesnek használ a csaj. De persze le kell pontozni ✌️

2021. ápr. 4. 21:50
 6/7 A kérdező kommentje:

#1 / #2

Szerintem nem jól értelmeztétek a kérdésemet, és a leírásom! A lányt már 5-6 éve ismerem, és 2-3 éve kezdtünk barátok lenni, akkor nagyon szeretett volna közelebb kerülni hozzám, ezt onnan tudom mert az egyik lány barátom mondta, akinek ő mondta el! Viszont most hogy pasija van, nem használ ki engem, csak tanácsot kér tőlem, én meg önzetlen ember ként, nem azt fogom neki mondani, hogy dobja el, hanem tanácsot adok hogyan kezeljék ezt! Fontos hogy ő boldog legyen, az én boldogságom is fontos, de mivel én ilyen ember vagyok nálam ez így megy.

2021. ápr. 5. 00:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem olyan régen jöttem ki egy hasonló helyzetből. Fél évig dumáltunk, az elején majdnem összejött valami, erre becsajozott. Akkor hónapokig én voltam az akinek 3 naponta hisztizett hogy milyen problémái vannak, és mivel én csak azt hallgattam hogy problémáik vannak és lehet hogy majd szakít vele folyton csak reménykedtem hogy akkor még össze is jöhet köztünk valami. Azthiszem akkor abban hasonlítunk hogy nem tudok önző lenni. De szerintem nekem eddig ez volt a legjobb lecke erre, így év elején megszakítottam vele minden kapcsolatot és láss csodát sokkal több az életenergiám. 17/l
2021. ápr. 7. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!