Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne hatékony szerelmi bánat ellen?
Online megismerkedtem egy lánnyal 3 hónapig udvaroltam neki, ő pedig az első hónapban ki is mondta hogy öszejönne velem de mivel "viszonylag" nagy volt a távolság köztünk, ő átgondolta és inkább maradjunk barátságban címmel talált egy másik srácot aki jobban bejött neki. Mit tanácsoltok? Mi lenne ilyenkor jó? Maradjak a barátja vagy tűnjek el mint a kámforr? 20/F
Én szívem szerint megvárnám mi sül ki ebből a végén mint egy külső megfigyelő. Fiúk lányok válaszát egyaránt várom mind 2-őnk szemszögéből ha lehet. Köszönöm szépen előre is.
#14 A-a! Lebuktál! Látszik az értékelési "pipáidban"! Nem veheted el tőlünk az EREDETI MR. VODKÁT! xD
(Persze azért neked is ment a pipa, mert kedves vagyok)
Én vagyok az eredeti vodkás, helo :D
Csak egy van. Szent és sérthetetlen!
Szerintem felejtős!
Millió csaj van, ismerkedj más bigékkel! Nem kell mindjárt le ragadni egy csajnál, főleg így hogy össze jön mással.
Keresgélj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!