Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert van az,hogy aki nekem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az,hogy aki nekem tetszik annak én soha,és akinek én tetszem ő meg nekem nem?

Figyelt kérdés

2021. márc. 29. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Sokat segít a dolgon, ha nem keresed a tökéletest. Ezt se külsőben nem érdemes, se belsőben. Minden ember tele van hibákkal, el kell fogadni. Még sokat segít, ha nem keresed a "szikrát", a "tüzet", mert ezek a heves érzelmek elmúlnak. Mindig elmúlnak. Aki azt hiszi, hogy nála megmarad, az naív, és téved. Aki tartós párkapocsolatot keres, az vállaljon kompromisszumot. Mondjuk ebben nincs is válaszátsa, mert egy kapcsolat csupa kompromisszum. Türelmesnek is kell lenni, ha pár évig egyedül élsz, az nem a világ vége, csak legyél nyitott. Amikor majd megtalálod a párod, akkor jössz majd rá, hogy mennyire semmilyen probléma az, hogy "ő nem tetszik nekem", "én nem tetszem neki"... Az igazi problémák majd akkor jönnek, miután összeköltöztök. A párkapcoslatok azon része, ami összeköltözés előtt történik, az nem is számít. Az csak játék. Persze lehet jó játék is, de akkor is csak az.
2021. ápr. 1. 10:48
 12/13 anonim ***** válasza:
"...Az a baj, hogy a (nők-férfiak) vagy csúnyák, vagy szépek és buták. Vagy ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem. Ki érti ez, ki érti ezt én nem..." (KFT)
2021. ápr. 1. 17:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez a karma. Ugyanazt kapod amit adsz. Próbálkozz egy kicsit olyannal akinek te bejössz, de ő neked nem annyira. Adj esélyt hogy megszerethesd. Ha nem jön össze mégse, akkor is adtál esélyt, és ezt is te szeretnéd mástól aki meg neked jön be.
2021. ápr. 5. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!