Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinik ti mit gondoltok erről??
Figyelt kérdés
tenap nézegettem egy lányt ask fm je volt már elég régi és de ott még nagyon fiatal volt és elgondolkodtam ,hogy elmult 10 évben én tulajdonképpen nem éltem egy néot néztem hosszú ideig és kimaradt az életemből a tinikorú szerelmek amit a tinik csinálnak nem éltem ki az éveket nem véftem meg lányt nem randiztam senkivel sem ti hogyan kezdenétek ?? lenne esélyem egy tininél megértené hogy hosszú ideig néztem egy lányt olyan vonat után mentem ami elment és ez végett nem tudtam találni egy lányt vagy ne is próbálkozzak??? lenne keresnivalóm még 29 évesen tinik között ?? Vágyik valki olyan férfira akinek egészégügyi problémája végett elkésett a tinikorú szerelmekről??? vagy soha nem is lehet tini kapcsolatom???2021. márc. 27. 15:32
12/14 A kérdező kommentje:
tegnap nézegettem egy leányt aki még nagyon fiatal volt 17 16 éves és rájöttem hogy én nem életem az elmúlt 10 évemet csak egy olyan nő után mentem aki után teljesen felesleges volt az a vonat már elment akkor megoperáltak kétszer is voltam kórházba tüdőgyuladással , volt térd operáció a deréksérvem végett a sok ózon akkor a pszihiátria a pokol végijárása szó szerint jelen volt az életembe megértené ezt egy tini lány???? hogy nem éltem ki a fiatalságomat hiányzot az életemből a tini szerelemkorszak a dicoba járás akkor a lajkok várása a nőktől amit a fiatalok csinálnak a megérti ezt egy fiatal csaj hogy ezek a dolgok rtek engem s eltudna fogadni engem érdemes lenne valakiért küzdeni??
2021. márc. 27. 22:46
13/14 anonim válasza:
Nem, egy tini ezt nem értené meg. Talán még egy felnőtt sem...
Sajnálom, hogy kimaradt az életedből ,de törődj bele. Ne a tinik között keresgélj, mert esélytelen.
14/14 A kérdező kommentje:
Hát kitudja
2021. márc. 31. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!