Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tinik ti mit gondoltok erről??

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinik ti mit gondoltok erről??

Figyelt kérdés
tenap nézegettem egy lányt ask fm je volt már elég régi és de ott még nagyon fiatal volt és elgondolkodtam ,hogy elmult 10 évben én tulajdonképpen nem éltem egy néot néztem hosszú ideig és kimaradt az életemből a tinikorú szerelmek amit a tinik csinálnak nem éltem ki az éveket nem véftem meg lányt nem randiztam senkivel sem ti hogyan kezdenétek ?? lenne esélyem egy tininél megértené hogy hosszú ideig néztem egy lányt olyan vonat után mentem ami elment és ez végett nem tudtam találni egy lányt vagy ne is próbálkozzak??? lenne keresnivalóm még 29 évesen tinik között ?? Vágyik valki olyan férfira akinek egészégügyi problémája végett elkésett a tinikorú szerelmekről??? vagy soha nem is lehet tini kapcsolatom???
2021. márc. 27. 15:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Neked már alapból nem a tinik között kéne keresgélned. Ennyi idősen a legtöbb embernek már gyereke van, én 29 vagyok (nincs gyerekem) de ez van a "nagykönyvben" megírva. Nem is értené meg egy tini hogy neked milyen problémáid vannak stb. Dugni okés hogy keresel egy ilyen lányt,de hidd el másra nem nagyon lesz jó, tisztelet a kivélnek.
2021. márc. 27. 15:50
 2/14 A kérdező kommentje:
nem dugni keresni akarnák hát nem tudom értem amit mondasz amugy
2021. márc. 27. 15:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az írásod alapján enyhén szellemi fogyatékos lehetsz, ez pedig semilyen korosztályban nem vonzó, nem csoda hogy ki is maradt minden. Én harmincasként is dugtam tinikkel, tehát elméletileg nincs kizárva. Hogy neked menni fog-e, az egész más kérdés.
2021. márc. 27. 19:03
 4/14 A kérdező kommentje:
jah hogy az íráson van a hangsuly!!
2021. márc. 27. 19:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Az íráskép inkább egy jó indikátor, a mögöttes tartalom pedig elég sivárnak tűnik.
2021. márc. 27. 19:14
 6/14 A kérdező kommentje:
aha lehet benne valami akkor lehet az végett nem írnak a csajok???
2021. márc. 27. 19:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
lehet velem van a gond, de csak az utolsó 1-2mondatot tudtam megérteni úgy ahogy...
2021. márc. 27. 22:31
 8/14 A kérdező kommentje:
Miért?
2021. márc. 27. 22:33
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg helyesebben, érthetőbben írni.
2021. márc. 27. 22:39
 10/14 A kérdező kommentje:
Jó bocsi leány vagy??
2021. márc. 27. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!