Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom kiverni ezt a srácot a fejemből, miért?
Ismerek kb 3-4 hete egy fiút, majdnem minden nap beszélünk, de semmi komoly, meg nem is egész nap.
Egyáltalán nem az a típus, akit én keresek, de folyamatosan o jár a fejemben. Aludni sem tudok.
Ez lehet amiatt hogy kezdek megkattanni a bezártság alatt ?
Van a fejedben egy elképzelés hogy te milyen srácot szeretnél magad mellé, aztán szépen beleköpnek az érzelmeid
Van ilyen, ismerkedj vele, közeledj felé aztán vagy mégjobban elkezdi piszkálni a fantáziád vagy rájössz hogy esélytelen a dolog
Ezt nem tudjuk megmondani hogy a bezártság miatt van-e mivel még nem volt ilyen, én már akkor kanos leszek ha látok a boltban egy velem egykorú csinos lányt
#3 Sok volt már a 3 maszk mester, de tegyél fel még egy negyediket és a pincéből se gyere ki ;)
A kérdésre válaszolva: ez nem kattantság, természetes reakciója a bezártságnak és a minimális kontaktnak. Végre látótávolságban van egy érzelmi kapcsolat, ki vagy éhezve az intimitásra, az érzelmekre. Ha már a járványhelyzet előtt sem volt kapcsolatod, akkor még inkább pörögsz az ingerre, hisz még pluszban 1 éves feszültség és fáradtság is van benned.
Ismerkedjetek tovább, beszélgess vele, aztán majd meglátod mennyire a vágyaknak szólt a jelenlegi helyzet, vagy tényleg szimpatikus (annak ellenére hogy nem ilyen társat keresel, amihez ragaszkodni alapból hülyeség, mert pontosan olyan úgysem létezik, másrészről meg sokszínűek vagyunk).
Nekem is volt ilyen, de még jóval karantén elött.
Elfogadtam, hogy szeretem. Eltelt 1-1,5 év és elmúlt a rajongás.
Abban a srácban az tetszett, hogy elérhetetlen és tudtam, hogy bármit is csinálok sose fog belém esni. Így könnyebb dolgom volt kitanulni a "csábítást".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!