Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 5 éve szerelmes vagyok! Nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 éve szerelmes vagyok! Nem tudom kiverni a fejemből! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe már több mint 5 éve töretlenül szerelmes vagyok! Már többször visszautasított, de nem tudom elfelejteni! Vele álmodom kb. minden este és nem tudom kiverni a fejemből! Nincs fiúja és nagyon jóban vagyunk de csak barátként! Nem tudunk előrelépni! Nagyon sajnálom, van hogy sírok miatta. Nem tudok más lánnyal próbálkozni mert nekem Ő a tökéletes! Mit tegyek?

18/F

2020. máj. 27. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Hát ilyenkor nincs nagyon mit tenni,de az fontos hogy legyél vele kedves és vicces ,akkor lehet hogy eggyszer felébred a vonzalma irántad
2020. máj. 27. 12:13
 2/8 anonim ***** válasza:
66%

13 évesen már így tetszett??

Még ha nem is tudsz, próbálkozz mással ismerkedni! Máshogy nem fogod elfelejteni, pedig azt kéne tenned. Gondolj bele: ha összejönnétek, ő nem lenne boldog

2020. máj. 27. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Ha öt év alatt nem történt semmi, akkor jobb ha elkezdesz másfelé nézelődni. Foglald el magad, keress mást, mert ez nagy valószínűséggel esélytelen.
2020. máj. 27. 12:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ez egy nehéz szitu, amikor egy fiú fülig szerelmes egy lányba, a lány viszont nem érez semmit. Érdemes végiggondolni, hogy mi miatt gondolod őt a tökéletes nőnek, mi tetszik benne ennyire neked. S érdemes nyitott szemmel járni, hátha más lányban is meglátod ezeket, ami miatt beleszerettél fülig ebbe a lányba.
2020. máj. 27. 16:24
 5/8 anonim válasza:
Ha ennyire nehéz akkor el kell felejtened teljesen. Megszakítani vele a kapcsolatot, tiltani, ki követni, törölni a képeket stb
2020. máj. 28. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Igaz én nő vagyok de az öcsémről írok mert ő is úgy járt mint te csak azzal az eltéréssel, hogy évekig rá se nézet most meg ő a felesége. Te is ne add fel legyél olyan amilyennek ő szeret vagy kedvel csak légy figyelmesebb segítőkészebb és mindig mindenben számíthasson rád érd el nála, hogy tudja bármi megtörténhet de te ott maradsz mindig neki. Az öcsémnél bejött mert örömmel mondta, hogy na hála beadta a derekát ha nehezen is. Sok sikert és kitartást.
2020. máj. 30. 06:44
 7/8 anonim válasza:
Sokszor nem változik meg, nekem több ismerősöm is van, akinek nem jött össze. Szerintem tölts vele kevesebb időt, közben próbálj másokkal ismerkedni. Ki tudja, hogy mi lesz.
2020. máj. 30. 06:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne hallgass a károgókra, kérdező. Tudod, van akinek sikerül, és van aki feladja. Csak nem sírni kell hanem megkeresni a siker kulcsát. Magadban!
2020. máj. 30. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!