Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a lányokat hibáztatják legtöbbször?
Ha egy fiú kér a lánytól nudeot, és a lány küld, majd a fiú van annyira kedves és továbbküldi a képét, miért a lányt hordják el mindennek?
A legtöbb lány alapból nem akarna küldeni, de mivel a fiú gyakorol nyomást rá, és a lány szereti a fiút, ezért megteszi. Ilyenkor miért nem a fiút szidják, hogy mekkora paraszt, hogy kiteregeti a lány és a közte lévő dolgokat? Hogy átvert egy olyan embert, aki annyira szerette, hogy megbízott benne és megosztotta vele a privát dolgait.
Nem minden fiúra értem ezt, vannak nagyon becsületesek is, kérlek, aki nem tett ilyet, ne vegyétek magatokra!

Én 8-assal és 11-essel tudok teljesen egyetérteni.
Ha valaki nyomást gyakorol valakire egy kép miatt,akkor ott már rég gondok vannak. Főleg a lánnyal, aki elküldi, MERT igenis ott a döntés képessége a kezében. (Az már más, hogy nem normális kapcsolat az ilyen.) Lány létemre igenis hibáztatom, az ilyen esetekben őket, mert választhat, hogy elküldi-e vagy sem. Másrészt ,ott már nincs szerelem, ha ilyet kér az illető, legyen már esze.
Viszont, ha egy tudta nélküli képet osztana meg a srác, teljes mértékben a lánynak adnék igazat, mivel EKKOR érthető ,hogy próbálna tenni a ellene (plusz nem is tehet róla).

Hát nézd, én egy ilyen szituációban mindkét félt hibáztatom, bár nyílván jobban azt aki tovább küldte.
Aki tovább küldte, egy gusztustalan patkány, mert visszaélt a másik bizalmával.
Aki pedig olyan hülye, hogy pucér/erotikus képet küld bárkinek is (kivéve megélhetési célból, de az teljesen más történet) és nem veszi számításba, hogy kikerülhetnek róla a képek, az meg is érdemli, hogy tele lesz vele a net.

Lány vagyok, nem leszek álszent nyilván engem is érdekel az ilyesmi, főleg egy kapcsolatban. De ha már idáig eljutunk akkor az illető amúgy is láthat meztelenül és élőbem legalább lehet is mit csinálni. De a képküldözgetésnek nem sok értelme van. Vagyis jó,ismerkedés elején oké, de akkor amúgy sem olyan képet küldünk.
Zsarolni meg ugyan mivel tudna ha nem küldök semmit? Max otthagy de azzal még én járok a legjobban
Szóval igenis a lányt hibáztatom

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!