Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért a lányokat hibáztatják...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a lányokat hibáztatják legtöbbször?

Figyelt kérdés

Ha egy fiú kér a lánytól nudeot, és a lány küld, majd a fiú van annyira kedves és továbbküldi a képét, miért a lányt hordják el mindennek?

A legtöbb lány alapból nem akarna küldeni, de mivel a fiú gyakorol nyomást rá, és a lány szereti a fiút, ezért megteszi. Ilyenkor miért nem a fiút szidják, hogy mekkora paraszt, hogy kiteregeti a lány és a közte lévő dolgokat? Hogy átvert egy olyan embert, aki annyira szerette, hogy megbízott benne és megosztotta vele a privát dolgait.

Nem minden fiúra értem ezt, vannak nagyon becsületesek is, kérlek, aki nem tett ilyet, ne vegyétek magatokra!

2021. márc. 17. 09:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%

A lányok is továbbküldenek képeket, szövegeket.

Amúgy meg szerintem nem küldünk interneten ilyen képeket... Olyan mintha oda adnék egy embernek egy kést és azt mondanám "Megfordulok de ne szúrj hátba".

2021. márc. 17. 09:35
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
Mert az áldozathibáztatás nagyon népszerű.
2021. márc. 17. 09:57
 3/19 anonim ***** válasza:
86%

A korosztályában maximum, mert még éretlenek és sokat ítélkeznek. Felnőttek körében (kivéve a suttyókat) már nem így fogják látni, a srác lesz a gyökér. Volt is most egy ilyesmi eset egy hazai celebbel és ott is a pasija volt hibásnak beállítva, jogosan.

Sajnos a másik véglet hogy bármilyen felelősségről próbálnál beszélni, rögtön áldozathibáztató leszel. Ez eszméletlen ostobaság, hisz attól hogy egy hiba meg van említve, még a másiké nem lesz kisebb és nem is tűnik el. Igenis figyelni kell arra hogy miket küldesz akár a szerelmednek, mert sajnos bármikor visszaélhetnek vele, akár tönkretéve az életed. Merjetek nemet mondani, akárkiről legyen szó; ez a ti életetek, döntéseket tudtok hozni benne - ha valaki azért nem akar tovább veletek lenni, mert nem küldtök ilyen képet, azt nem kell sajnálni, hogy nem beszélnétek vele többet.

2021. márc. 17. 09:57
 4/19 anonim ***** válasza:
82%
Saját magad veszélyezteted egy ilyen döntéssel,ezért részben mindenképpen hibás vagy.
2021. márc. 17. 10:09
 5/19 anonim ***** válasza:
73%

Én soha nem küldtem és nem is küldenék senkinek. Nincs az a nyomás aminek hatására belemennék. Amúgy is kisebb lenne a szememben ezután aki ilyet kér.

Ha a barátom az illető, akkor láthat meztelenül élőben(persze ha már ott tartunk) és annak még értelme is van az ilyen képekkel ellentétben

Én elítélem az ilyen lányokat

2021. márc. 17. 10:11
 6/19 anonim ***** válasza:
36%
Nem kell az álszentség, mindenkinek vannak meztelen képei a barátnőjéről/feleségéről. Nem az a hibás, aki küldi, hanem az, aki visszaél vele.
2021. márc. 17. 10:11
 7/19 anonim ***** válasza:
85%

Mert ehhez ketten kellenek. A lány tanuljon meg ellenállni a nyomásnak (hisz mi a franccal tudná megzsarolni? Nem beszélnek többet? Nagy dolog, másnapra úgyis ráírnak helyette öten).

A fiú meg nem tanult semmilyen tiszteletet.

2021. márc. 17. 10:33
 8/19 anonim ***** válasza:
80%
Ne haragudjon meg senki, de amelyik lány beadja a derekát, mert a fiú "nyomást gyakorol rá" az tényleg vessen magára. Ha most beszélget a neten egy idegen (vagy legalábbis nem közeli ismerős) pasival, az kér róla képet, a lány nem akarja, a fiú meg megfenyegeti, a lány pedig küld... Mert ha nem küld neki, akkor mi lesz? Az is más, ha valaki küld a barátjának képeket, aztán a pasi a szakítás után (de végülis nem feltétlen csak akkor) elkezdi terjeszteni. Az azért már inkább a pasi gerinctelensége
2021. márc. 17. 10:49
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
Eleve nem beszélgetünk olyannal aki ilyeneket követel.
2021. márc. 17. 10:51
 10/19 anonim ***** válasza:
88%

Én is tudok olyat mikor lányok küldözgették egymásnak az olyan képeket a srácokról. Akkor mi van??

Oda vissza megy az ilyen dolog. Nem csak a pasik szemetek. Az ilyen gerinctelen emberek ugyan úgy megvannak a lányok körében is.

Én is kértem már lánytól olyan képet. Én utána nem mentem le, hanem törlöm. Így gond sincs belőle később. Vannak viszont olyanok, akiknek az 5-10 éves képek is elvannak rakva.

2021. márc. 17. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!