Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl nagy a korkülönbség?
Szerintem és a környezetem szerint is igen. Most tudtam meg, hogy a lány aki tetszik nekem csak 8-adikos. Én 11-ikes vagyok, 18 éves, ő csak 14 lesz...
Most egy kicsit elbizonytalanodtam. Lehet hogy túl nagy ez a korkülönbség? Rég óta beszélek vele, nagyon jóban vagyunk, és idősebbnek néz ki. Valahogy sosem került szóba a kora sem az hogy hányadikos, de ma küldött egy snapet ahol írta a füzetein hogy "8.C"
Hagyjam inkább?
Törvénybe nem ütközik, ha összejöttök, de azért csak ésszel. Ha esetleg eljutnátok majd odáig, azért a szexszel még várjatok... (remélhetőleg még nincs túl rajta).
Egyébként lehet teljesen működőképes is a dolog, meg katasztrófa is, ez a kettőtök hozzáállásán múlik. Minden kislány azt gondolja magáról, hogy érettebb a koránál és idősebb pasira vágyik, ez természetes...
De ha TE úgy érzed, hogy ez túl nagy korkülönbség, márpedig úgy érzed, akkor szerintem egyértelmű a dolog, akkor kár erőltetni. Hozzád képest még nagyon kislány, ez tény.
Szerintem nem feltétlenül, de sok mindentől függ ez. Leginkább attól, hogy mennyire érett ő gondolkodásmódját tekintve. Alapvetően azt mondanám, hogy nagyobb esély van rá, hogy nem fog működni, de pont láttam rá ellenpéldát is, hogy mégis.
Nekem gimnázium alatt volt egy osztálytársnőm, aki már 9. osztálytól kezdve együtt volt egy srácal aki 20 körül lehetett. Nagyon jól kijöttek, végig együtt is maradtak, azóta is együtt vannak. Idén 12. éve, hogy elballagtunk gimiből, összeházasodtak, azóta is együtt vannak, 2 éve született meg az első gyerekük és boldogok.
Szóval annyi a tanulság, hogy (tudom, hogy ez nem sokat segít, de) nem lehet ezt így kategorikusan kimondani, mert minden eset más.
Mióta vagytok együtt, hogy egy ilyen alap dolgot mint a kora nem nem tudsz ? :D
Ő tudja hogy te 18 vagy?
15
Nem vagyunk együtt. Csak alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!