Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lánybarátom akit 5...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lánybarátom akit 5 éves ismerek és legjobb barátok vagyunk, de olyan legjobb barátok....?

Figyelt kérdés
Minden nap beszélünk és igazából nem kapcsolatnak indult, mert mikor megismertem akkor tényleg csak barátokat kerestem, szóval még van is esélyem, de célozgattam és ő tényleg nem számít rám, félek hogy mit fog mondani, vagy hogy mit mondjak 5 év barátság után
2021. márc. 14. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy micsoda?
2021. márc. 14. 22:26
 2/4 anonim válasza:
Hát van az a módszer hogy megcsókolod... Az vagy nagyon jók sikerül vagy nagyon nem, de szerintem ezt hanyagold. Mivel célozgattál?
2021. márc. 14. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:

5 éve minden nap beszéltek, én szinte már családtagnak kezelném egy kis túlzással

Nem veszíthetsz vele semmit, csak legyél őszinte vele

2021. márc. 14. 22:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

én pont a másik oldalán voltam a történetnek, szóval talán kicsit az ő szemszögéből tudok neked tanácsot adni.

Egyrészt ha ilyen régóta tényleg ngyon közeli barátságba vagytok és csak enyhe célozgatásokat tettél rá hogy többet akarsz tőle, akkor nem feltételnül értette, hanem csak betudta annak, hogy közelebbi a kapcsolatotok/hülyéskedsz, mert mindenről jól hülyéskedtek. Szóval lehet hogy hideg vízként fogja érni és parázni kezd, hogy elveszít mint barátját.

Szóval előszöris tisztázd le magaddal, hogy ha esetleg nemet mondana, akkor is ugyanúgy maradnál-e a barátja.

Majd ahogy a hármas mondta, légy vele őszinte. Azt is mond el, hogy ha kikosaraz akkor igyekszel visszatérni csak a barátsághoz és nem kell erről beszélnetek többet, vagy akár azt is, hogy nem vagy benne biztos, hogy tuvább tudnál lépni és újra megpróbálni barátként gondolni rá (csak vigyázz hogy ne tűnjön zsarolásnak). Csak lássa, hogy mik a lehetséges végkimeneteli a döntésének majd.

2021. márc. 14. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!