Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megcsalásnak számít?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

8 hónapja van barátom viszont még mindig nem tudok elfelejteni két éve egy másik fiút. Szerintem még nem léptem túl rajta és a barátom iránt se érzem azt amit kéne vagyis a szerelmet. Szeretem de csak szeretettel. Viszont azzal a fiúval még mindig jóba vagyunk, de mindkettőnknek van kapcsolata. Egyszer egy mélyebb beszélgetésnél megállapodtunk,ha mind ketten szinglik leszünk akkor adhatunk kettőnknek egy esélyt( régen neki is voltak érzései)

Ez megcsalásnak számít?

2021. márc. 12. 00:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem szakítani kéne. Igazából

Kapcsolat függő vagy, ha csak a miatt nem szakítasz, mert kell valaki melléd... Inkább szakíts és tedd rendbe magad.

2021. márc. 12. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!