Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom már nem szeretné hogy menjek hozzá de szakitásról meg arról hogy nem szeret nem írt semmi. Akkor szerintetek nem hagy el?
Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 09:24
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de én írók neki de nem ir
2021. márc. 10. 17:57
12/13 anonim válasza:
Ismerős... Én is próbálkoztam még egy ideig, aztán valamikor kaptam választ (arra, hogy "miért nem válaszolsz?") hogy "de hát nem is írtál mióta", pedig előtte írtam neki egy csomó üzenetet. Ilyenkor már jobb hagyni a francba, innentől nem vezet semmire. Nem volt töke a szemedbe mondani (vagy legalább írni egy nyomorult üzenetet), hogy "bocs, vége"
13/13 anonim válasza:
Ne kapaszkodj utána, hanem minél előbb felejtsd el! Annyi emberség sincs benne, hogy nyíltan kimondja: "Ne haragudj, de vége." Fájni fog, mert úgy látom Te szereted, de hidd el, hogy ez egyoldalú.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!